Συνεχίζει η Εθνική

16:26 8/3/2012 - Πηγή: AEK365

Λιγότερο από ένας μήνας απέμεινε για το δυνατό τεστ της Εθνικής Ανδρών στο τουρνουά της Αυστρίας, το οποίο θα διεξαχθεί το διάστημα 4-7 Απριλίου στις πόλεις Ίνσμπρουκ- Κουφστάιν με την συμμετοχή επίσης των Σλοβενία και Τσεχία. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα που πραγματοποιεί μία νέα αρχή

υπό τις οδηγίες του Γιώργου Κρανάκη θα συγκεντρωθεί για 3η φορά αυτή την εβδομάδα για προπονήσεις, ωστόσο αυτή την φορά θα απουσιάσουν οι παίκτες του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ, ώστε αυτοί να αφοσιωθούν στις ομάδες τους την τελευταία εβδομάδα πριν τον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου που θα διεξαχθεί στο «Δ. Τόφαλος» της Πάτρας το Σάββατο 17 Μαρτίου (17:15, ΕΤ-3).

Συγκεκριμένα την Κυριακή 11 Μαρτίου το διάστημα 18:15-20:15 στο κλειστό γυμναστήριο Μίκρα -3- και την Δευτέρα 12 Μαρτίου το διάστημα 10:00-12:00 στο κλειστό γυμναστήριο Βύρωνα θα διεξαχθούν προπονήσεις Βορείου και Νοτίου κλιμακίου αντίστοιχα της Εθνικής Ανδρών.

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Γιώργος Κρανάκης κάλεσε τους εξής αθλητές:

Βόρειο Κλιμάκιο: Δέλιος Χάρης, Κουρουμλίδης Σάββας, Ευαγγελόπουλος Χρήστος, Κωστακίδης Θανάσης (Φίλιππος Βέροιας), Ανανιάδης Χαράλαμπος, Ευαγγελίδης Θόδωρος, Ναουμίδης Ευριπίδης, Τίκος Γιώργος (ΧΑΝΘ), Τζουβάρας Παναγιώτης, Τσάτσος Χρήστος (Αερωπός Έδεσσας), Κοτανίδης Κώστας, Γρηγοριάδης Κώστας, Δημάκης Στέλιος (ΓΑΣ Κιλκίς), Νικολαϊδης Νίκος (Φοίβος Συκεών), Μαραγκός Σωτήρης (Διομήδης Άργους).

Νότιο Κλιμάκιο: Γεωργιάδης Γιώργος, Ζαμπούνης Ευστάθιος, Τζηράς Δημήτρης, Νικολαϊδης Παναγιώτης, Παπαδιονυσίου Τάσος, Τόμπρος Γιώργος, Μαστορογιάννης Γεώργιος (ΑΣΕ Δούκα), Μεγαλοοικονόμου Θεόδωρος, Τσούλος Ηλίας, Μάλλιος Χάρης (Διομήδης Άργους), Κατσίκης Δημήτρης (ΓΣ Κορωπίου).

Keywords
Τυχαία Θέματα