Συνέλαβαν τον άντρα που έσπρωξε τον Νοτιοκορεάτη στις γραμμές του Μετρό

13:03 6/12/2012 - Πηγή: AEK365

Ένας κάτοικος της Νέας Υόρκης συνελήφθη χθες με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας επειδή έσπρωξε έναν 58χρονο στις ράγες του Μετρό την ώρα που πλησίαζε ο συρμός.
Μάλιστα η φωτογραφία με τον άτυχο 58χρονο να κρέμεται από την αποβάθρα έγινε πρωτοσέλιδο στην "New York Post" η οποία βρίσκεται στο επίκεντρο της κριτικής.
Κατά την ακροαματική διαδικασία η δικαστής Λιν

Κότλερ, του ποινικού δικαστηρίου του Μανχάταν, δήλωσε πως ο 30χρονος Ναϊμ Ντέιβις κρατείται χωρίς δικαίωμα εγγύησης μέχρι να εμφανιστεί εκ νέου στο δικαστήριο στις 11 Δεκεμβρίου

Το περιστατικό της Δευτέρας, το οποίο έχει απαθανιστεί από τον φωτογραφικό φακό, έχει προκαλέσει ανησυχία στους κατοίκους της Νέας Υόρκης που μετακινούνται με τον υπόγειο και συχνά σπρώχνονται μέσα στην πολυκοσμία από αγνώστους στην αποβάθρα καθώς πάνω από πέντε εκατομμύρια άνθρωποι μετακινούνται καθημερινά με τον υπόγειο.

Ο Ντέιβις κατηγορείται ότι έσπρωξε τον 58χρονο Κι-Σουκ Χαν στις ράγες ενός τρένου στον σταθμό του υπόγειου σιδηροδρόμου 49th Street. Αρχικά εξετάστηκε από την αστυνομία την Τρίτη και στην κατάθεσή του είπε ότι ενεπλάκη στο περιστατικό, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της αστυνομίας Πολ Μπράουν.

Ερασιτεχνικό βίντεο εμφανίζει τον Ντέιβις και τον Χαν να διαπληκτίζονται προτού ο τελευταίος πέσει στις ράγες.

"Μου επιτέθηκε πρώτος. Με άρπαξε", είπε χθες στους δημοσιογράφους ο Ντέιβις την ώρα που μεταφέρονταν στη φυλακή. Δημοσιογράφος του τηλεοπτικού σταθμού PIX11, ρώτησε τον Ντέιβις αν είχε πρόθεση να σκοτώσει τον Χαν κι εκείνος απάντησε αρνητικά.

Ο εισαγγελέας του Μανχάταν Τζέιμς Λιν δήλωσε κατά την ακροαματική διαδικασία ότι ο Ντέιβις παραδέχθηκε πως σήκωσε το θύμα στον αέρα και πήρε φόρα ακουμπώντας τον τοίχο πίσω του πριν τον ρίξει στις ράγες.

Keywords
Τυχαία Θέματα