Συνελήφθη ο... δραπέτης με το ταξί

13:42 16/4/2013 - Πηγή: AEK365

Ο 32χρονος κρατούμενος που δραπέτευσε με ταξί από το Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης συνελήφθη τελικά από την αστυνομία τα ξημερώματα της Τρίτης.

Όπως ανακοινώθηκε, στις 2:50 τα ξημερώματα εντοπίστηκε και συνελήφθη

στην περιοχή των Αμπελοκήπων της Θεσσαλονίκης. Φέρεται δε να βρισκόταν κατά τη σύλληψή του μέσα σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος της συγκεκριμένης περιοχής.

Ο 32χρονος Έλληνας, με καταγωγή από τη Γεωργία, είχε μεταχθεί το μεσημέρι της Δευτέρας από το αστυνομικό τμήμα Ευόσμου, όπου κρατείτο από την περασμένη Παρασκευή, στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο, προκειμένου να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις.

Φορώντας παντόφλες και με επιδέσμους στο ένα πόδι, κατευθύνθηκε προς την έξοδο του νοσοκομείου όπου επιβιβάστηκε σε ταξί, από τον οδηγό του οποίου ζήτησε να κατευθυνθούν προς τα δυτικά.

Οι κινήσεις του 32χρονου κίνησαν τις υποψίες του ταξιτζή, ο οποίος αφού αποβίβασε τον δραπέτη, όπως του ζήτησε, ενημέρωσε άμεσα την Αστυνομία.

Αμέσως, οι αστυνομικές αρχές εξαπέλυσαν ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψή του.

Σε βάρος του 32χρονου εκκρεμούσε απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Θεσσαλονίκης με την οποία είχε καταδικαστεί σε φυλάκιση οκτώ ετών για διακεκριμένες κλοπές.

Keywords
Τυχαία Θέματα