Συνιστά ηρεμία ο Αλέγκρι

10:52 8/4/2012 - Πηγή: AEK365

Η Μίλαν, επτά αγωνιστικές πριν το τέλος, από την κορυφή βρέθηκε στην δεύτερη θέση πίσω από την Γιουβέντους μετά την εντός έδρας ήττα από την Φιορεντίνα με τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι ωστόσο να μην απογοητεύεται και να συνιστά ηρεμία.

Σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα στο "Σαν Σίρο", ο προπονητής της Μίλαν τόνισε: "Πρέπει να αποδεχθούμε το αποτέλεσμα, γνωρίζοντας πως απομένουν τόσα πολλά παιχνίδια και όλα είναι ανοικτά ακόμα. Πρέπει να παραμείνουμε ήρεμοι, αυτό το αποτέλεσμα δεν το περιμέναμε, αλλά είμαστε περισσότερο θυμωμένοι για αυτή την απώλεια.

Δεν χρειάζεται να σκεφτόμαστε τι θα συμβεί, υπάρχουν πολλά παιχνίδια ακόμα. Δυστυχώς στο παιχνίδι με την Φιορεντίνα έπρεπε να παίξουμε καλύτερα από την αρχή, όμως τώρα πλέον πρέπει να ανταπεξέρθουμε άμεσα τόσο σωματικά, όσο και ψυχολογικά".

Για την επιστροφή του Αντόνιο Κασάνο στους αγωνιστικούς χώρους, ο Αλέγκρι δήλωσε: "Σήμερα αγωνίστηκε για 15 λεπτά αλλά θα χρειαστεί ακόμα αρκετός χρόνος, καθώς του λείπουν παιχνίδια και η φυσική του κατάσταση έχει μείνει πίσω αλλά στην προπόνηση τα πηγαίνει περίφημα".

Keywords
Τυχαία Θέματα