Τα Muppets για την παρουσίαση των Όσκαρ

13:10 14/11/2011 - Πηγή: AEK365

Εδώ και ένα χρόνο περίπου έχει ξεκινήσει ολόκληρη εκστρατεία στο Χόλιγουντ με σκοπό οι μαριονέτες του Muppet Show να γίνουν οι νέοι παρουσιαστές της 84ης διοργάνωσης απονομής των βραβείων Όσκαρ.

Η παραίτηση του Έντι Μέρφι από αυτή τη θέση, δημιούργησε νέες προσδοκίες στους πιστούς φίλους του Κέρμιτ και της παρέας του, μέχρι την ανάληψη

της θέσης από τον Μπίλι Κρίσταλ. Όμως, η συμμετοχή του Κρίσταλ, για ένατη φορά στην παρουσίαση των Όσκαρ, έχει προκαλέσει ήδη πολλές αντιδράσεις και όλο και πιο έντονα ακούγεται ότι ο ηθοποιός θα παραιτηθεί. Την ίδια ώρα οι «μετοχές» των Muppets ανεβαίνουν όλο και περισσότερο.

Η σελίδα τους στο Twitter (#muppetoscars) έχει ήδη χιλιάδες υποστηρικτές, οι οποίοι συζητούν ποιος θα σχεδιάσει τα φορέματα της Miss Piggy και πώς θα νιώσει ο Kermit για το πράσινο δωμάτιο...

Το ίδιο συμβαίνει και στο Facebook, όπου η ανάλογη σελίδα υποστήριξης έχει πάνω από 16.000 φίλους.

Σελίδα υποστήριξης των Muppets για το ρόλο των παρουσιαστών της προσεχούς εκδήλωσης λειτουργεί και στο με περισσότερους από 16.000 fans.

Ούτως ή άλλως, οι διάσημες μαριονέτες δεν είναι άσχετες με τη δουλειά καθώς η Miss Piggy έχει εμφανιστεί ξανά στα Όσκαρ το 1980, όταν και...λιποθύμησε πάνω στην σκηνή σαν μια σωστή σταρ!

Δυο χρόνια μετά, η Miss Piggy εμφανίστηκε μαζί με τον Kermit στην 54η απονομή των βραβείων το 1982, ενώ το 1986 ο Kermit και ο Scooter απένειμαν ένα βραβείο.

Keywords
Τυχαία Θέματα