«Τα αποτελέσματα θα έρθουν»

01:13 27/10/2012 - Πηγή: AEK365

Ο Αργύρης Πεδουλάκης είδε τον Παναθηναϊκό να αντιδρά ακριβώς όπως είχε σχεδιάσει (67-85 στη Λιουμπλιάνα) και εξέφρασε την πίστη του πως οι επιτυχίες είναι καθ' οδόν. «Η Ολίμπια είχε μία εκτός έδρας νίκη απέναντι στην Καντού κι εμείς, απ' την πλευρά μας, έπρεπε να δείξουμε ότι έχουμε χαρακτήρα μετά το ντέρμπι και να πάρουμε κεφάλι. Ξέραμε ότι είναι μία ομάδα, η οποία τρέχει πολύ γρήγορα είτε στον πρωτεύοντα, είτε στον δευτερεύοντα αιφνιδιασμό, αλλά εμείς ήμασταν απόλυτα συγκεντρωμένοι και καταφέραμε να κάνουμε αυτό που είχαμε σχεδιάσει. Βάλαμε την μπάλα στο καλάθι, ενώ μας βοήθησαν πολύ τα ημίψηλα

σχήματα και δουλέψαμε σωστά μέσα στο γήπεδο. Αυτή η νίκη θα μας δώσει και ψυχολογία για τη συνέχεια» είπε αρχικά ο προπονητής του Παναθηναϊκού, πριν μιλήσει για την αντίδραση της ομάδος του έπειτα την πρόσφατη ήττα στο ντέρμπι «αιωνίων»:

«Η προσέγγισή μας και στα δυο παιχνίδια ήταν σωστή. Τη Δευτέρα (22/10) κάναμε κάποια πράγματα σωστά, αλλά η αστοχία μας ήταν εκνευριστική. Απ' την άλλη, την εμπειρία δεν την αγοράζεις απ' το super market, αλλά την αποκτάς με το χρόνο. Σήμερα (26/10) βγήκαν τα σουτ κι οι παίκτες πήραν τις προσπάθειες που έπρεπε. Αυτό που θέλουμε να κρατήσουμε είναι ότι ήμασταν σοβαροί απ' την αρχή έως το τέλος. Τα αποτελέσματα θα έρθουν την ώρα που πρέπει κι αυτό θέλουμε και εμείς».

Keywords
Τυχαία Θέματα