Τα καλύτερα έρχονται…

17:01 31/12/2011 - Πηγή: AEK365

Αναμφισβήτητα μια από τις καλύτερες περιόδους τους διανύουν όλα τα τμήματα της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ. Η Ένωση έχει καταφέρει μέσα από την διαρκή «μάχη» της να φέρει κούπες, επιτυχίες, χαρές, ξεσηκωμούς και να δημιουργήσει μεγάλες προσδοκίες για την συνέχεια. Όλα αυτά τα θετικά γεγονότα θα πρέπει να γίνουν σκαλοπάτι, στο οποίος πρέπει να πατήσει η ΑΕΚ για να συνεχιστεί η θετική πορεία. Φυσικά πέρα από τις χαρούμενες στιγμές υπήρχαν οι πίκρες και οι απογοητεύσεις, αλλά το γεγονός πως

υπάρχει μια θετική σκέψη και αρκετή δουλεία δεν απογοητεύει κανέναν μέσα στην «Μάνα», αφού σκοπός είναι να διορθωθούν τα κακώς κείμενα. Ο νέος πρόεδρος της Ερασιτεχνικής, Κώστας Παπαδημητρίου, ο οποίος αντικατέστησε τον Θανάση Μιχαήλ έχει δώσει όρκο πως θα προσπαθήσει με την συνεργασία όλων να δώσει τον καλύτερό του εαυτό για όλα τα τμήματα.

Το aek365.gr κάνει μια αναδρομή στην χρονιά που σε λίγες ώρες μας αφήνει και θυμάται τις καλές στιγμές, αλλά και τα γεγονότα που θέλουμε να μείνουν στο 2011 και να μην ξαναγυρίσουν.

ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Φυσικά η μεγαλύτερη στιγμή αυτής της χρονιάς για την ΑΕΚ ήταν η κατάκτηση του Πρωταθλήματος από την ομάδα χάντμπολ. Οι μάγκες του Γιάννη Αρβανίτη έστειλαν όλους τους οπαδούς του συλλόγου στον... 21ο ουρανό (!) επικρατώντας με 23-22 στην Θεσσαλονίκη του ΠΑΟΚ με μεγάλη ανατροπή και με τον αρχηγό, Χριστόφορο Μπακαούκα να βάζει την δική του σφραγίδα. Τα προβλήματα που αντιμετώπισαν οι «κιτρινόμαυροι» αρκετά ,«βαριά» τιμωρία, λόγω των επεισοδίων της Λαμίας, παιχνίδια κεκλεισμένων των θυρών και κατά συνέπεια οικονομικά προβλήματα. Ωστόσο η ψυχή και το πάθος δεν θα μπορούσε να στερήσει από την Ένωση την καλή πορεία και στην Ευρώπη, όπου η θέση στους «8» της Ευρώπης έδωσε άλλον αέρα στην ομάδα. Η χρονιά θα κλείσει στα Χανιά της Κρήτης όπου μετά από μια εκπληκτική πορεία η ΑΕΚ θα φτάσει στον τελικό του Κύπελλο. Η κούραση όμως φαίνεται να της στοιχίζει, αφού θα γνωρίσει την ήττα με 19-18 από τα Βριλήσσια και θα χάσει την μεγάλη ευκαιρία να κατακτήσει το πρώτο ντάμπλ στην ιστορία της.

Η αγωνιστική σεζόν 2011-2012 θα ξεκινήσει με νίκη επί του ΠΑΟΚ στο κλειστό του Βύρωνα, όμως η πορεία στην Ευρώπη δεν είναι αυτή που όλοι περίμεναν. Οι μάγκες δεν θα καταφέρουν να μπουν στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ κι έτσι θα καταλήξουν στο Κύπελλο Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας. Εκεί αν και το όνομα της Λάιονς δεν τρόμαζε, η ΑΕΚ δεν θα καταφέρει να ξεπεράσει το εμπόδιο της κι έτσι αποκλείεται από την συνέχεια της διοργάνωσης με δύο ήττες. Αυτό είναι ένα γεγονός το οποίο θέλουν να ξεχάσουν κι έτσι συνεχίζουν στο Πρωτάθλημα με αρκετή αισιοδοξία. Μέχρι στιγμής η δουλειά έχει φέρει τα αναμενόμενα αποτελέσματα, αφού η ΑΕΚ βρίσκεται στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 2 βαθμούς διαφορά από τον πρωτοπόρο Διομήδη Άργους. Ενώ έχει στο χέρι της ήδη το εισιτήριο για τον δεύτερο γύρο του Κυπέλλου μετά την εύκολη νίκη της επί της ΧΑΝΘ. Ελπίδα λοιπόν είναι να καταφέρουν και την χρονιά που έρχεται να πανηγυρίσουν τίτλους.

ΒΟΛΕΙ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

<
Keywords
Τυχαία Θέματα