Τα λεφτά του ΟΠΑΠ ψάχνουν στον Άρη

09:53 30/4/2013 - Πηγή: AEK365

Σαφείς αιχμές κατά του Λάμπρου Σκόρδα άφησε το πρώην μέλος της Κοινωνίας Μελών Άρη, Άρης Ναούμ, ο οποίος κάλεσε τον πρόεδρο της ΠΑΕ να πει αν δόθηκαν οι 278.000 ευρώ από τον ΟΠΑΠ και αν ναι πού πήγαν τα χρήματα. Παράλληλα υπογράμμισε πως ένας άνθρωπος που διχάζει την ομάδα δεν μπορεί να μπει μπροστά και να διοικήσει.

Αναλυτικά όσα δήλωσε το πρώην μέλος της Κοινωνίας Μελών Άρη, Άρης

Ναούμ, στον ραδιοφωνικό σταθμό "Αθλητικό Metropolis"
Για τα χρήματα του ΟΠΑΠ: "Αν έχουν παρθεί αυτά τα χρήματα που ανέρχονται στις 278.000 ευρώ, να μας πει ο κ. Σκόρδας πού δόθηκαν. Ένα μέρος του ποσού είπαν θα δοθεί στο προσωπικό της ΠΑΕ που είναι αρκετό καιρό απλήρωτο. Τα υπόλοιπα θα έπρεπε να πάνε σε άλλες υποχρεώσεις και στην εφορία. Το κυριότερο συμπέρασμα που βγήκε από την Γενική Συνέλευση είναι ότι αποφασίστηκαν να γίνουν εκλογές. Να βγούμε εμείς στο βήμα και να εξηγήσουμε στον κόσμο αυτά που τον απασχολούν".
Για τον μικρό αριθμό της ΚΜΑ, που έχουν δικαίωμα ψήφου: "Προφανώς και ο αριθμός είναι μικρός, για αυτό αποφασίστηκε στις εκλογές να έχουν δικαίωμα ψήφου και οι κάτοχοι διαρκείας που ανέρχονται γύρω στα 4.500 άτομα".
Ο Άρης Ναούμ πρόσθεσε επίσης το εξής: "Ο μόνος που μπορεί να απαντήσει αυτή την στιγμή για το τι ακριβώς συμβαίνει, είναι ο έχων τον έλεγχο των οικονομικών. Όσοι διοίκησαν από το 2004 και μετά την ομάδα, έκαναν ορισμένες λάθος κινήσεις, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να φέρουν το... καράβι στα ίσια, γιατί άπλωσαν παραπάνω τα πόδια τους. Με βάση την κοινή λογική δεν γίνεται ξαφνικά αυτοί οι ίδιοι άνθρωποι να το κυβερνήσουν ξαφνικά σωστά. Κατά την γνώμη μου ένας άνθρωπος που διχάζει την οικογένεια του Άρη δεν μπορεί να μπει μπροστά και να διοικήσει".

Keywords
Τυχαία Θέματα