Προβάδισμα για Γιαννιώτα

Προβάδισμα στην απόκτηση του Γιάννη Γιαννιώτα φαίνεται να έχει ο Παναθηναϊκός, παρά το ενδιαφέρον που έχουν δείξει ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός για τον παίχτη...
Ο Γιάννης Γιαννιώτας είναι ο νούμερο 1 στόχος του Παναθηναϊκού, όσον αφορά στις εγχώριες μεταγραφές, με
τον νεαρό επιθετικό του Άρη να βλέπει θετικά την ένταξή του στο Τριφύλλι.

Σύμφωνα με την εφημερίδα "Goal", οι ιθύνοντες του Παναθηναϊκού έχουν μιλήσει με τον Γιαννιώτα και του έχουν καταστήσει σαφές ότι τον υπολογίζουν για βασικό. Το νεαρό άλλωστε της ηλικίας του, σε συνδυασμό με τις δυνατότητές και το χαμηλό του κόστος (η ρήτρα του είναι στις 150.000 ευρώ), τον καθιστούν προτεραιότητα για την ενίσχυση της ομάδας.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, οι «πράσινοι» δεν είναι οι μόνοι που ενδιαφέρονται για τον ποδοσφαιριστή. Ο νεαρός άσσος του Άρη βρίσκεται στο στόχαστρο τόσο του Ολυμπιακού, όσο και του ΠΑΟΚ, με τον Γιαννιώτα να φέρεται να μη θέλει να μετακομίσει στον Πειραιά, θεωρώντας ότι δε θα πάρει τις ευκαιρίες που θέλει, ενώ δεν επιθυμεί να ντυθεί ούτε στα ασπρόμαυρα του Δικεφάλου του Βορρά, αφού δεδομένα θα γινόταν «persona non grata» για τη μισή Θεσσαλονίκη.

Ο πατέρας του 19χρονου επιθετικού ανέφερε στους ανθρώπους του Τριφυλλιού, με τον οποίο υπήρξε ανεπίσημη επαφή πριν από λίγες ημέρες, ότι το πρώτο μέλημα του Γιαννιώτα δεν είναι τα χρήματα, αλλά να βρει μία ομάδα που θα μπορεί να αναδείξει το ταλέντο του και να αγωνίζεται ανελλιπώς. Με τα υπάρχοντα δεδομένα, ο Παναθηναϊκός έχει σοβαρές ελπίδες για τον παίχτη, με τους ανθρώπους του να αισιοδοξούν για θετική έκβαση της υπόθεσης.
Keywords
Τυχαία Θέματα