«Τα παιδιά έχουν ανάγκη τον κόσμο»

18:26 13/1/2012 - Πηγή: AEK365

Λίγα εικοσιτετράωρα έμειναν για το μεγάλο παιχνίδι της Εθνικής Ανδρών κόντρα στην Βοσνία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου πρωταθλήματος του 2013. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θέλει νίκη με 3 γκολ διαφοράς στο Κυριακάτικο αγώνα στο κλειστό της Μίκρας -3- (20:00, ΕΤ-3), ώστε να καλύψει την εκτός έδρας ήττα της με 31-29 και να προκριθεί στα μπαράζ του καλοκαιριού.

Σήμερα το μεσημέρι πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη Τύπου του αγώνα στο Ολυμπιακό

Μουσείο Αθλητισμού της Θεσσαλονίκης και οι εκπρόσωποι των δύο συγκροτημάτων δήλωσαν πως περιμένουν μια σκληρή «μάχη» ανάμεσα σε δύο ισοδύναμες ομάδες.

Κουτσούπης: «Τα παιδιά έχουν ανάγκη τον κόσμο»

Πρώτος πήρε το λόγο το μέλος του Δ.Σ. της ΟΧΕ και αρχηγός της αποστολής της Εθνικής Ανδρών Σπύρος Κουτσούπης: «Αρχικά θέλουμε να καλωσορίσουμε στην Ελλάδα την αποστολή της Βοσνίας και να της ευχηθούμε καλή διαμονή. Ευχόμαστε να γίνει ένα καλό αθλητικό παιχνίδι. Είμαι ευχαριστημένος από το κλίμα, τον παλμό στο πρώτο παιχνίδι. Εύχομαι να κερδίσει αυτός που θα βρεθεί σε καλύτερη ημέρα, διότι και οι δύο ομάδες είναι ισοδύναμες. Ελπίζω ο κόσμος να ανταποκριθεί και να έχει αντιληφθεί την κρισιμότητα του αγώνα, τα παιδιά τους έχουν ανάγκη. Θα ήθελα να ευχαριστήσω δημοσίως τους αθλητές για την ωριμότητα, τον επαγγελματισμό και την κατανόηση τους στα καθημερινά προβλήματα που υπάρχουν. Υπάρχει η διάθεση να γίνουν υπερβάσεις για την Εθνική ομάδα. Δεν μας βοηθούν οι καταστάσεις. Και το αυτονόητο κάποτε, τώρα πρέπει να το κατακτήσουμε. Δεν έχουμε την οικονομική συμπαράσταση που θα θέλαμε από την ΓΓΑ, αλλά δεν είμαστε η μόνη ομοσπονδία που έχουμε παράπονο. Θα κάνουμε ότι το καλύτερο».

Keywords
Τυχαία Θέματα