Τα πολλά γκολ για την ΑΕΚ και οι συμβουλές του Δέλλα

09:30 15/10/2013 - Πηγή: AEK365

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

"Και 4 και 5 και 6 και 10 γκολ", γράφει σήμερα στο πρώτο της θέμα η ΩΡΑ, τονίζοντας: "Μετά το ξεμπούκωμα της ομάδας στο β' ημίχρονο του αγώνα με τον Ηλυσιακό "φτιάχτηκαν" οι παίκτες και δηλώνουν πλέον αποφασισμένοι να φέρουν πολύ κόσμο την Κυριακή στο ΟΑΚΑ. "Όσα περισσότερα μπορούμε, να βάζουμε για να ικανοποιούμε αυτό τον απίστευτο κόσμο και να έρχεται όλο και περισσότερος στο γήπεδο".


SPORTDAY

Τα λόγια του Δέλλα στους παίκτες τονίζεται στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ από την εφημερίδα, η οποία γράφει: "Το σύνθημα του Δέλλα στους παίκτες και η πίστη για βελτίωση στη συνέχεια. Ο ύμνος της ΑΕΚ πρόκειται να επανεκτελεστεί προσεχώς από τον Μίμη Παπαϊωάννου, αλλά οι φίλοι της ομάδας δεν θέλουν να δουν το... βίντεο κλιπ να γυρίζεται στους αγώνες της Γ' Εθνικής με τους κιτρινόμαυρους να σπάνε τα δοκάρια. Το 3-0 επί του Ηλυσιακού άνοιξε την όρεξη στους παίκτες της «Ένωσης». Ζητούμενο για τον αγώνα της Κυριακής με τον Άγιο Νικόλαο στο ΟΑΚΑ για την τέταρτη αγωνιστική του πρωταθλήματος δεν είναι η απλή νίκη, έστω κι αν η ομάδα του Τραϊανού Δέλλα προέρχεται από βαθμολογική απώλεια. Στόχος είναι τα πολλά γκολ και το θέαμα, προκειμένου να «ζεσταθεί» ξανά ο κόσμος, που μούδιασε μετά το 0-0 με τον ΑΟ Περιστερίου".

LIVE SPORT

H oμιλία Δέλλα στα αποδυτήρια σημειώνεται και στη LIVE SPORT: "Χαμηλά η μπάλα από τον Δέλλα στην ΑΕΚ. "Δεν καταφέραμε τίποτα, να μην ξαναδώσουμε δικαίωμα", αναφέρει.

GOAL

Ένα γκολ ανά έξι τελικές προσπάθειες έχει η ΑΕΚ ως τώρα στα παιχνίδια της και η εφημερίδα το αναφέρει στο ρεπορτάζ της. Παράλληλα, γράφει για τη συνάντηση Μελισσανίδη - Εστερχάζι.

Keywords
Τυχαία Θέματα