Τα ρίχνει στην Αστυνομία ο ΠΑΟ

08:47 22/3/2012 - Πηγή: AEK365

Σήμερα Πέμπτη 22/03 η ΠΑΕ Παναθηναϊκός θα βρεθεί ενώπιον της Πειθαρχικής Επιτροπής της Super League προκειμένου να απολογηθεί για τα έκτροπα στο ΟΑΚΑ την Κυριακή στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Ήδη οι "πράσινοι" έχουν έτοιμη την υπερασπιστική τους γραμμή σύμφωνα με την οποία... για όλα φταίει η Αστυνομία.

Συγκεκριμένα στον Παναθηναϊκό

αφού ξεκαθαρίσουν πως δεν θέλουν να είναι το "εξιλαστήριο θύμα" της ιστορίας στην συνέχεια θα ισχυριστούν πως η Αστυνομία ήταν εκείνη που επιθυμούσε να αναλάβει την περιφρούρηση του ΟΑΚΑ από το Σάββατο το μεσημέρι μέχρι το τέλος του αγώνα και επίσης θα υποστηρίξουν πως οι 100 κουκουλοφόροι δεν έφερναν πάνω τους διακριτικά του Παναθηναϊκού.
Παράλληλα η ΠΑΕ θα κατηγορήσει την Αστυνομία για κακή διανομή των δυνάμεων των ΜΑΤ στις θύρες ενώ θα καταγγείλει ύβρεις και προπηλακισμούς αστυνομικών προς φιλάθλους της ομάδας οι οποίοι φέρεται να έχουν κάνει τις συγκεκριμένες καταγγελίες.

Κατά τα άλλα, το Δ.Σ. της Παρασκευής είναι ιδιαίτερα κρίσιμο γιατί αν τρία μέλη υποβάλλουν τις παραιτήσεις τους, όπως ακούγεται μετά τα όσα έγιναν στο ΟΑΚΑ, τότε η ομάδα θα πάει σε διοίκηση πρωτοδικείου. Παράλληλα ο Γόντικας, αν και σκέφτηκε σοβαρά να παραιτηθεί από πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, θα παραμείνει μέχρι να ολοκληρώσει τις διαδικασίες που έχει αναλάβει για την UEFA.

Keywords
Τυχαία Θέματα