Νέα γκέλα για Ρεάλ

01:17 22/3/2012 - Πηγή: AEK365

LA LIGA- 28η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ- ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: 1-1

Γήπεδο: Μαδριγάλ

Στο πρώτο μόλις λεπτό η Ρεάλ απείλησε με το σουτ του Κριστιάνο Ρονάλντο, ενώ στο 9' ο Λόπες είπε όχι στον Πέπε. Ένα λεπτό αργότερα ο Ρούμπεν αστόχησε από καλή θέση και στο 14' η κεφαλιά του Ράμος μετά από σέντρα του Οζίλ, πέρασε άουτ.

Στο 18ο λεπτό ο Κασίγιας πραγματοποίησε τρομερή επέμβαση σε κεφαλιά του Νιλμάρ, ενώ στο 32' ο Λόπες είπε όχι στον Ρονάλντο.

Στο 42ο λεπτό η Ρεάλ έχασε μεγάλη διπλή

ευκαιρία με τους Μπενζεμά και Ρονάλντο να μην μπορούν να νικήσουν τον Λοπες.

Η Ρεάλ μπήκε δυνατά στην επανάληψη και είχε δύο πολύ καλά σουτ στο 57' και στο 58'
με τους Κεντίρα και Τσάμπι Αλόνσο.

Στο 60' η «βασίλισα» πήρε το προβάδισμα με ένα γκολ ποίημα.

Ο Ρονάλντο έκανε το ένα δύο με τoν Οζίλ, ο οποίος έδωσε στον Πορτογάλο με φοβερό τακουνάκι. Ο Κριστιάνο μπήκε στην περιοχή απέφυγε και τον Λόπες κι έκανε το 1-0.
Στο 67' η Ρεάλ έχασε τρομερή ευκαιρία να κάνει δύο τα τέρματα της, καθώς μετά από κόρνερ του Οζίλ, ο Ράμος έπιασε την κεφαλιά και ο Κεντίρα από τη μικρή περιοχή αρχικά νικήθηκε από τον Λόπες και στη συνέχεια ο Καμούνιας έδιωξε πάνω στη γραμμή. Η απάντηση της Βιγιαρεάλ ήρθε στο 83' όταν ο Σένα με φοβερή εκτέλεση φάουλ έγραψε το 1-1 και πάγωσε την «Βασίλισσα». Στην συνέχεια το παιχνίδι έγινε ροντέο, καθώς ο Σέρχιο Ράμος αποβλήθηκε στο 85' για αγκωνιά στον Νιλμάρ, ο Οζίλ ένα λεπτό μετά για διαμαρτυρίες και τέλος ο Ζοσέ Μουρίνιο. Η Ρεάλ δεν μπόρεσε να «απαντήσει» ποτέ στο γκολ των γηπεδούχων, γλιτώνοντας, πάντως, τα... χειρότερα.

Βιγιαρεάλ: Λόπεζ, Μουσάτσιο, Ζαπάτα, Οριόλ, Γκάσπαρ, Μπρούνο, Σένα, Κάνι (61' Καμούνιας), Λόπεζ (69' Μαρτινούτσιο), Νιλμάρ, Ρούμπεν (61' Ντε Γκούζμαν).

Ρεάλ Μαδρίτης: Κασίγιας, Ράμος, Πέπε, Μαρτσέλο, Αρμπελόα, Αλόνσο, Κεντίρα, Ντιαρά (29' Καγιεχόν, 46' Αλτιντόπ), Ρονάλντο, Μπενζεμά (77' Ιγκουαΐν), Οζίλ.

Keywords
Τυχαία Θέματα