Τα σχέδια του Τίγρη για το Ελληνικό

17:36 11/5/2013 - Πηγή: AEK365

Έπειτα από τις τελευταίες εξελίξεις (δεσμεύσεις Νοτιά, Supporters και ζυμώσεων για το νέο ΔΣ) φαίνεται πως τα πάντα έχουν πάρει τον δρόμο τους ώστε να οδηγηθεί η ΠΑΕ ΑΕΚ σε εκκαθάριση. Την ίδια στιγμή ο Δημήτρης Μελισσανίδης έχει αρχίσει ήδη να εντείνει τις κινήσεις του για τον προγραμματισμό της ομάδας, εν όψει τις επόμενης σεζόν.
Μια από τις βασικότερες εκκρεμότητες είναι η έδρα της ομάδας. Ο Τίγρης δεν έχει

αποκλείσει εντελώς την λύση της Ριζούπολης, αν και φαίνεται πλέον πολύ δύσκολο να προχωρήσει. Για τον λόγο αυτό, έχει αρχίσει ήδη να «δουλεύει» την εναλλακτική λύση. Αυτή δεν είναι άλλη από του Ελληνικού. Στο γήπεδο έχει γίνει ήδη επιθεώρηση και τις τελευταίες μέρες έχουν προχωρήσει και οι μελέτες για τις εργασίες που θα πρέπει να γίνουν, προκειμένου να αυξηθεί η χωρητικότητα. Τη δεδομένη στιγμή το Ελληνικό έχει 9.000 θέσεις. Το σχέδιο του Τίγρη είναι αυτές να υπερδιπλασιαστούν μέσω λυόμενων κερκίδων. Βάσει των πρώτων υπολογισμών που έχουν γίνει, με την προσθήκη των νέων εξεδρών η χωρητικότητα μπορεί δεδομένα να φτάσει κοντά στις 20.000, ενώ θα γίνει προσπάθεια προκειμένου να ξεπεραστεί και αυτός ο αριθμός (στόχος είναι οι 22.000).
Ωστόσο, τα πλάνα του Τίγρη για το Ελληνικό δεν σταματούν εκεί. Πρόθεση του Μελισσανίδη είναι να γίνουν και όλες οι απαραίτητες αισθητικές παρεμβάσεις, προκειμένου να μεταμορφωθεί η όψη του γηπέδου και να γίνεται σαφέστατο στον επισκέπτη πως βρίσκεται στο -έστω και προσωρινό- σπίτι της ΑΕΚ. Ο ιδιοκτήτης της Aegean έχει κάνει ήδη όλες τις απαραίτητες επαφές με την εταιρεία που διαχειρίζεται το γήπεδο και πλέον στόχος του είναι να ξεκαθαρίσει όσο το δυνατόν πιο σύντομα ποια θα είναι οριστικά η νέα έδρα της Ένωσης, ώστε αν επιλεγεί το Ελληνικό (που πλέον είναι το μεγάλο φαβορί) να ξεκινήσουν άμεσα οι εργασίες για την μεταμόρφωσή του...

Keywords
Τυχαία Θέματα