Τάτος: Πέρναγα δύσκολα στον ΟΣΦΠ

12:45 2/2/2013 - Πηγή: AEK365

Εδώ και λίγες μέρες, ο Ανδρέας Τάτος ανήκει στο δυναμικό του Άρη, δανεικός από τον Ολυμπιακό, με τον νεαρό μέσο να αποκαλύπτει πως στην ομάδα του λιμανιού περνούσε δύσκολες στιγμές καθώς, όπως είπε, δεν είχε καλή ψυχολογία όσο ήταν στου Ρέντη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Τάτος στην εφημερίδα του Super 3 για
Την απόφαση του να μετακομίσει στον Άρη: "Ο Άρης,

σε οποιαδήποτε κατάσταση και αν βρίσκεται, δεν παύει να είναι μια από τις κορυφαίες ομάδες της χώρας και το να φορέσεις, κάποια στιγμή την φανέλα του, είναι ένα κίνητρο για όλους τους Έλληνες ποδοσφαιριστές. Ακριβώς, αυτά είχα στο μυαλό μου, όταν αποφάσιζα να αποδεχτώ τελικά την πρόταση του Άρη και σας λέω ειλικρινά ότι, ήδη, νιώθω πάρα πολύ χαρούμενος για την επιλογή μου. Έχει αλλάξει, πλέον, η ψυχολογία μου και αναπνέω με άλλο αέρα, πια".
Το αν είχε ενδοιασμούς: "Δεν ένιωσα σε καμία περίπτωση ότι παίρνω ένα ρίσκο. Ο Άρης είναι μια μεγάλη ομάδα που, όπως προείπα, οποιαδήποτε προβλήματα και αν αντιμετωπίζει, την σέβονται όλοι. Έχει τεράστια ιστορία, πολύ βαριά φανέλα και έναν απίστευτο κόσμο που τον ακολουθεί παντού. Ανέκαθεν, μου άρεσε σαν ομάδα και μου ήταν πολύ συμπαθής. Σας διαβεβαιώνω, μάλιστα, ότι δεν βλέπω τον ερχομό μου εδώ, σαν ένα απλό πέρασμα αλλά σαν κάτι πολύ περισσότερο. Ένα προσωπικό στοίχημα, αν θέλετε, να αναγεννηθώ, ποδοσφαιρικά, φωνάζοντας ότι είμαι εδώ".
Την κατάσταση που βίωνε στον Ολυμπιακό: "Είναι αλήθεια ότι στον Ολυμπιακό, όλο αυτό το διάστημα, δεν είχα την κατάλληλη ψυχολογία. Πέρναγα δύσκολα. Και ο ποδοσφαιριστής, πάνω από όλα, είναι άνθρωπος, και είναι αδύνατον να μην επηρεάζεται, από αυτά που βλέπει να συμβαίνουν γύρω του. Είναι νόμος, στον αθλητισμό χωρίς ψυχολογία δεν μπορείς να κάνεις τίποτα".
Την πίεση που υπάρχει στον Άρη: "Η πίεση είναι κάτι που δεν με φοβίζει. Όταν ήταν να διαλέξω, ανάμεσα στον Άρη και τον ΟΦΗ, κοίταζα το πρόγραμμα των δυο ομάδων. Δεν ξέρω αν το έχει παρατηρήσει κάποιος από εσάς, αλλά το πρόγραμμα του Άρη είναι πραγματικός Γολγοθάς. Παρόλα αυτά δεν πτοήθηκα, κάτι που σημαίνει πολλά. Από εκεί και πέρα, αυτό που πρέπει είναι να λειτουργήσει η ομάδα δεμένη και συσπειρωμένη σαν οικογένεια. Στο κλίμα βασίζεται η καλή πορεία μιας ομάδας και εμείς μόνο έτσι θα τα καταφέρουμε. Δεν είναι ώρα να ασχολούμαστε με το ποιος παίζει και ποιος δε παίζει παρά μόνο να κοιτάξουμε πώς θα κάνουμε το παν να σώσουμε την ομάδα. Μόνο αυτό πρέπει να μας νοιάζει".
Το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ: "Είναι η πρώτη φορά που θα αγωνιστώ σε ένα τέτοιου είδους παιχνίδι και φυσικά το περιμένω και εγώ από την πλευρά μου με την ίδια ανυπομονησία. Η αδρεναλίνη σε τέτοια ματς χτυπάει κόκκινο και σίγουρα όλα αυτά που θα ζήσω, θα αποτελέσουν για εμένα μια πρωτόγνωρη εμπειρία. Το μόνο που θα πω είναι ότι εύχομαι εκείνη την ημέρα να είμαστε αυτοί που θα πρέπει και να γιορτάσουμε στο τέλος της συνάντησης, μαζί με τον κόσμο μας μια σημαντική νίκη. Θα είναι μια πολύ μεγάλη μάχη, που πρέπει να είμαστε εμείς αυτοί που, στο τέλος, θα βγούνε νικητές".
Την διαιτησία του Κάκου στο ματς με την ΑΕΚ: "Θα τον χαρακτήριζα, γενικά, σοβαρό και καλό διαιτητή αλλά και παράλληλα, επιθετικό, αφού, την ώρα του παιχνιδιού, νομίζει ότι, είναι αυτός και κανένας άλλος. Σαν κάποιους δημοσίους λειτουργούς, που, απ' τη θέση που βρίσκονται, κάνουν κατάχρηση εξουσίας".

Keywords
Τυχαία Θέματα