Τατσόπουλος για Παππά: Είναι ναζιστής με Ν κεφαλαίο

11:10 16/5/2013 - Πηγή: AEK365

Μια μέρα μετά την συνεδρίαση στην Ολομέλεια της Βουλής όπου ο Πέτρος Τατσόπουλος ανέγνωσε παλιότερο κείμενο του Χρήστου Παππά στο οποίο υμνούσε τον Αδόλφο Χίτλερ, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μιλώντας σήμερα στο ΒΗΜΑ FM είπε για τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής:

«Είναι ναζιστής με το Ν κεφαλαίο. Ο άνθρωπος δεν κρατείται».
Ο Πέτρος Τατσόπουλος αστειευόμενος είπε πως «σκέφτηκα να του στείλω μια ανθοδέσμη» και συμπλήρωσε: «Θέλει η π... να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει. Ο Χρήστος Παππάς είναι αμετανόητος ναζιστής».
Υπενθύμισε ότι το 2002 ο κ. Παππάς είχε γράψει ύμνο και για τον ναζιστή Στράιχερ, "ο οποίος ήταν παιδόφιλος, που ακόμα και οι ναζί τον σιχαίνονταν", καθώς επίσης ότι "κατέθεσε λουλούδια στον τάφο του Μουσολίνι".
Στην συνέχεια ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ πρόσθεσε: «Όλοι της Χρυσής Αυγής είναι αυτής της ιδεολογίας, αντί για εθνικοσοσιαλισμό, λένε εθνικισμό, παίζοντας με την άγνοια του κόσμου ότι ναζί σημαίνει εθνικιστής».
Σημείωσε δε ότι οι χρυσαυγίτες βουλευτές «διαρκώς παίρνουν συστημικές θέσεις», ενώ -απαντώντας στο επιχείρημα ότι αποσιωπάται η άποψη τους- τόνισε ότι «όλη μέρα βρίσκονται στα σκυλομάγαζα, στα παρακάναλα».
Ο κ. Τατσόπουλος τόνισε ότι η μεγάλη ευκαιρία χάθηκε το 1990 όταν ο Άρειος Πάγος αποδέχθηκε τη Χρυσή Αυγή, «τότε που ήταν μία μικρή συμμορία».
Για το πως δρουν τώρα είπε: «Η τεχνική τους είναι της πρώτης δημοτικού- Λόλα να ένα μήλο. Και όμως πιάνει, διότι ένας ολόκληρος λαός έχει εκπαιδευτεί στη σαχλαμάρα, είναι ευάλωτη η κοινή γνώμη».
Υπενθυμίζεται πως χθες στην Ολομέλεια της Βουλής ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς, ευχαρίστησε τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ που του θύμισε «τα γραπτά της νιότης μου» προσθέτοντας το εξής: «Ο εθνικισμός πράγματι είναι η νιότη του κόσμου και στον εθνικισμό ανήκει το μέλλον του κόσμου».
Το επίμαχο απόσπασμα από το άρθρο του Παππά που ανέγνωσε ο Τατσόπουλος

«Ο Φύρερ του γερμανικού Ράιχ, αυτός ο οραματιστής της Νέας Ευρώπης και η Εύα Μπράουν θα αυτοκτονήσουν στις 15.30 της 30ης Απριλίου 1945. Την ίδια ημέρα, 30 Απριλίου, μετά από 38 χρόνια, εμείς οι Ελληνες εθνικοσοσιαλισταί, θα σταθούμε προσοχή χαιρετώντας με τον αιώνιο χαιρετισμό και θα κρατήσουμε ενός λεπτού σιγή. Στις καρδιές μας φουντώνει η πίστη στα λόγια του Φύρερ: «σε μια-δυο γενεές θα μου αποδοθεί Δικαιοσύνη». Στις καρδιές μας φουντώνει η πίστη στη νίκη. Η νίκη θα είναι δική μας. Νίκη που θα σημάνει την εθνικοσοσιαλιστική κοσμογονία και τη συντριβή του δηλητηριαστή όλων των λαών, του διεθνή ιουδαϊσμού. Ο αγών συνεχίζεται, το μέλλον μας ανήκει».

Keywords
Τυχαία Θέματα