«Τελικός και μετάλλιο»

19:12 5/3/2012 - Πηγή: AEK365

Στη συμμετοχή στον τελικό και την κατάκτηση ενός μεταλλίου στοχεύει ο πρωταθλητής του μήκους. Κουβαλώντας στην πλάτη του την εμπειρία τριών παρουσιών σε Παγκόσμια Πρωταθλήματα, ο Λούης Τσάτουμας θα ταξιδέψει στην Κωνσταντινούπολη με το μυαλό στον τελικό και στο βάθρο.

«Όταν αγωνίζεσαι σε υψηλό επίπεδο είναι λογικό να ψάχνεις το καλύτερο δυνατό. Τη συμμετοχή στον τελικό και φυσικά ένα μετάλλιο»

Ο νικητής στο πανελλήνιο

πρωτάθλημα προχώρησε και σε μια... πρόχειρη ανάλυση του τελικού: «Το επίπεδο του αγώνα θα είναι καλό καθώς υπάρχουν αρκετοί αθλητές που δείχνουν ότι μπορούν να κυμανθούν σε υψηλές επιδόσεις. Αυτό που ενδιαφέρει εμένα είναι να αποδώσω αυτό που μπορώ».

Έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την προετοιμασία του και τους αγώνες που έκανε. Ο Μεσσήνιος άλτης δήλωσε σχετικά "στη διάρκεια της σεζόν είχα την ευκαιρία να κάνω μια σειρά από αγώνες, από τους οποίους σε γενικές γραμμές έμεινα ικανοποιημένος. Υπήρξαν και τα απρόβλεπτα προβλήματα, όπως, ο αγώνας στη Στοκχόλμη όπου αναγκάστηκα να εγκαταλείψω, λόγω ενοχλήσεων στη φτέρνα, όμως, αυτά είναι μέσα στο πρόγραμμα».

Keywords
Τυχαία Θέματα