«Τελικός Κυπέλλου και πλέι οφ»

15:02 5/3/2012 - Πηγή: AEK365

Μετά από 23 αγωνιστικές, ο Ατρόμητος βρίσκεται στην πρώτη πεντάδα με τον Κώστα Γιαννούλη να ξεκαθαρίζει πως στόχος της ομάδας του Περιστερίου είναι να παραμείνει εκεί μέχρι το τέλος προκειμένου να συμμετάσχει στα πλέι οφ ενώ υπογράμμισε πως στόχος είναι και η συμμετοχή στο τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας για δεύτερη σερί σεζόν.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Γιαννούλης στο NOVAΣΠΟΡ FM 94.6
"Χαιρόμαστε που είμαστε στην πεντάδα. Θα κάνουμε

ότι χρειαστεί στην συνέχεια για να παραμείνουμε εκεί και να βρεθούμε στα play-off. Επίσης, θέλω να φτάσει η ομάδα στον τελικό του Κυπέλλου όπως και πέρυσι.
Σε σχέση με την ομάδα της προηγούμενης περιόδου έχει αλλάξει ο κορμός της ομάδας. Είμαστε αρκετοί Έλληνες στην ομάδα κι αυτό είναι παράδειγμα για πολλούς συλλόγους πως πρέπει να εμπιστεύονται τους Έλληνες παίκτες. Έχουμε μικρό μέσο όρο ηλικίας και υπάρχουν στο ρόστερ ποδοσφαιριστές από τις υποδομές.
Δεν φοβόμαστε καμία ομάδα. Τις σεβόμαστε. Εμείς το μόνο που κάνουμε είναι να παίζουμε τα ματς και να κερδίζουμε. Έτσι, να φτάσουμε όσο ψηλότερα γίνεται στον βαθμολογικό πίνακα.
Σαφώς είναι τιμή μου να βρίσκομαι στα πλάνα του Φερνάντο Σάντος για την Εθνική. Εγώ το μόνο που έχω να κάνω είναι να δουλεύω, να κάνω ότι καλύτερο μπορώ για την ομάδα μου κι αν αξίζω τότε ο κ. Σάντος να με καλέσει στην Εθνική για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2012".

Keywords
Τυχαία Θέματα