Τέλος η σεζόν για Χακόμπο

12:20 14/1/2013 - Πηγή: AEK365

Πριν από λίγο έγινε γνωστό πως ο Σανθ Χακόμπο θα μείνει εκτός μάχης για τις επόμενους 3-4 μήνες καθώς ο τραυματισμός του τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ αποδείχτηκε ιδιαίτερα σοβαρός.
Έτσι λοιπόν ο Χακόμπο τίθεται νοκ άουτ για το υπόλοιπο της σεζόν με τον ίδιο να γράφει πριν απο λίγο σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης το εξής μήνυμα: "Άσχημα νέα. Έξω 3 με 5 μήνες. Η σεζόν τελείωσε".

To ιατρικό ανακοινωθέν κάνει λόγο για εκτεταμένο οίδημα τον δεξιό τετρακέφαλο του ποδιού του καθώς και υγρού στην άρθρωση του γόνατος, ενώ προσθέτει πως ο παίκτης έχει υποστεί εκτεταμένη θλάση β΄ βαθμού της εν τω βάθει μοίρας τετρακεφάλου, με ρήξη περιτονίας, που αιτιολογεί το οίδημα και τον έντονο πόνο. Στον άτυχο ποδοσφαιριστή έγινε παρακέντηση και ακινητοποίηση του γόνατος, αύριο αναμένεται να πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο και θα γίνεται καθημερινός επανέλεγχος. Εκτιμάται ότι η απουσία του από τους αγωνιστικούς χώρους θα διαρκέσει 3-4 μήνες.

Υπενθυμίζεται πως στην προθέρμανση του χθεσινού αγώνα με τον Ατρόμητο ο Χακόμπο ένιωσε ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο και μετά το τέλος του παιχνιδιού πήγε στο νοσοκομείο με έντονους πόνους.

Keywords
Τυχαία Θέματα