Τέλος και οι Γκατούζο-«Πίπο»!

18:34 11/5/2012 - Πηγή: AEK365

Μαζικό κύμα αποχωρήσεων στη Μίλαν! Μετά τον Αλεσάντρο Νέστα λοιπόν, ο οποίος πριν απο λίγες ημέρες έκανε γνωστό πως θα αφήσει το «Σαν Σίρο» το καλοκαίρι, ακόμα δύο μεγάλες προσωπικότητες δεν θα συνεχίσουν στους «Ροσονέρι» και τη νέα χρονιά. Συγκεκριμένα οι: Τζενάρο Γκατούζο και Φίλιπο Ιντζάγκι ανακοίνωσαν ότι του χρόνου δεν θα βρίσκονται στο ρόστερ, με τον Ιταλό μέσο να λέει πως... «Είναι καιρός

να αποχωρήσω και να δώσω τη θέση μου σε άλλους ποδοσφαιριστές. Σας αποχαιρετώ. Δεν ξέρω που θα παίζω του χρόνου, δεν υπάρχει τίποτα προς το παρόν. Το Σάββατο θα πω περισσότερα στη συνέντευξη Τύπου. Έχασα έναν χρόνο με τον τραυματισμό μου και κατάλαβα ότι δεν υπήρχε πλέον θέση για μένα. Θα συναντηθώ ξανά με τη Μίλαν την επόμενη χρονιά, όχι όμως ως ποδοσφαιριστής».

Από τη μεριά του ο «Σούπερ Πίπο» τόνισε: «Θέλω όλοι να ξέρετε ότι πάντα αγωνιζόμουν και κατακτούσα τρόπαια για όλους μας! Το να κερδίζω τίτλους χωρίς να τους μοιράζομαι δεν έχει αξία. Εγώ και εσείς καταφέραμε μαζί τα πάντα! Ελπίζαμε, υποφέραμε, πανηγυρίζαμε όλοι μαζί! Με την καρδιά μας κατακτήσαμε τίτλους. Αυτό δεν μπορεί κανείς να το αναιρέσει»!

Keywords
Τυχαία Θέματα