Τα στεροειδή προκάλεσαν αμόκ στον Πιστόριους

09:18 18/2/2013 - Πηγή: AEK365

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για το τι συνέβη τελικά την μοιραία νύχτα στο σπίτι του Όσκαρ Πιστόριους καθώς, σύμφωνα με την εφημερίδα "SUN", βρέθηκαν απαγορευμένες ουσίες, συγκεκριμένα βρέθηκαν

στεροειδή.
Οι Αρχές εκτιμούν πως η χρήση απαγορευμένων ουσιών σε συνδυασμό με την κατανάλωση αλκοόλ οδήγησαν τον Νοτιοαφρικανό σπρίντερ σε κατάσταση αμόκ και έτσι δολοφόνησε την σύντροφο του
Επίσης οι Αρχές στην Πρετόρια θεωρούν πως το ματωμένο ρόπαλο κρίκετ που βρέθηκε αποτελεί βασικό αποδεικτικό στοιχείο και εξετάζονται τρία σενάρια. Πρώτον, ο Πιστόριους χτύπησε με το ρόπαλο την σύντροφο του, δεύτερον να χρησιμοποίησε το ρόπαλο για να σπάσει την πόρτα του μπάνιου και τρίτον να το χρησιμοποίησε το θύμα για να αμυνθεί.
Το σίγουρο είναι πως οι Αρχές αποκλείουν τον ισχυρισμό του Πιστόριους πως πέρασε την σύντροφο του για διαρρήκτη.
Νομικοί εκτιμούν πως αν την Τρίτη ο Πιστόριους δηλώσει ένοχος τότε θα εκτίσει ποινή φυλάκισης 20 ετών ενώ αν εξακολουθήσει να δηλώνει αθώος τότε θα μπει ισόβια.
Την ίδια ώρα ο ατζέντης του Όσκαρ Πιστόριους, βαν Ζιλ, ανακοίνωσε πως ο Νοτιοαφρικανός σπρίντερ ματαίωσε την συμμετοχή του στους αγώνες που επρόκειτο να λάβει μέρος προκειμένου να ετοιμάσει την υπερασπιστική του γραμμή. Επιπλέον έσπευσε να ξεκαθαρίσει πως οι χορηγοί εξακολουθούν να τον στηρίζουν και η τύχη των συμβολαίων που έχει υπογράψει θα κριθεί από το αποτέλεσμα της δίκης.

Keywords
Τυχαία Θέματα