Τέλος στα όνειρα για Γκρανέρο

12:56 13/1/2012 - Πηγή: AEK365

Σύντομα αποδείχτηκαν τα όνειρα του Ολυμπιακού για απόκτηση του Εστέμπαν Γκρανέρο καθώς σε δημοσίευμα της η εφημερίδα "MARCA" αναφέρει πως ο Ισπανός μέσος θα παραμείνει στην Ρεάλ Μαδρίτης μετά και τον τραυματισμό του Σάμι Κεντίρα που θα απουσιάσει για τον επόμενο μήνα.

Το δημοσίευμα αναφέρει τα εξής: "Ο Εστέμπαν Γκρανέρο χρειαζόταν μια δικαιολογία για να μείνει στην Ρεάλ Μαδρίτης. Και αυτή η δικαιολογία δόθηκε στην σημερινή συνάντηση που είχε με τον Ζοσέ Μουρίνιο, ο

οποίος προσπάθησε να τον πείσει πως μπορεί να έχει σημαντικό ρόλο στην ομάδα. Μέχρι σήμερα ο Ισπανός χαφ έχει παίξει μόνο 16 λεπτά στο ισπανικό πρωτάθλημα, ενώ έχει 103 λεπτά συμμετοχής στο Τσάμπιονς Λιγκ και 110 στο Κύπελλο Ισπανίας. Ο Γκρανέρο είχε αρκετές ελκυστικές προτάσεις, ειδικά από την Premier League, αλλά και από την Ιταλία, την Γερμανία και την Ελλάδα. Από την Ισπανία ο Φερνάντο Ιέρο είχε εξετάσει την περίπτωση του, αλλά οι διαπραγματεύσεις ποτέ δεν προχώρησαν σε καθοριστικό σημείο. Επίσης ακούστηκε πως η Μπέτις ήρθε σε επαφή με την Ρεάλ Μαδρίτης για τον παίκτη. Ωστόσο, ο τραυματισμός του Κεντίρα και το κενό που υπάρχει στα χαφ, είναι μια καλή δικαιολογία για να μείνει στην Ρεάλ Μαδρίτης και να προσπαθήσει να αγωνιστεί περισσότερο στο δεύτερο μισό της σεζόν. Το καλοκαίρι θα γίνει πάλι κουβέντα ανάμεσα στις δυο πλευρές και θα δουν αν υπάρξουν προτάσεις από ενδιαφερόμενες ομάδες".

Keywords
Τυχαία Θέματα