«Τεσσάρα» και Καλά Χριστούγεννα

21:29 22/12/2012 - Πηγή: AEK365

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ 3η φάση
Αστέρας Τρίπολης-Λάρισα 4-1

Στο "Θ. Κολοκοτρώνης" ο Αστέρας Τρίπολης έκανε επίδειξη δύναμης και επικρατώντας της Λάρισας με 4-1 πανηγύρισε την πρόκριση στους "16" του Κυπέλλου Ελλάδας.
Στο 13ο λεπτό ο Έγκον βγήκε στην πλάτη της άμυνας έβγαλε στον Ναβάρο που ανενόχλητος έκανε το 1-0 για την ομάδα του Σάκη Τσιώλη. Το πρώτο παιχνίδι στο "AEL FC

Arena" είχε λήξει 0-0 και η Λάρισα είχε την ευκαιρία να πάρει προβάδισμα πρόκρισης αλλά ο Τσιμπάμπα νικήθηκε σε τετ α τετ με τον Μπαντή. Αφού γλίτωσαν οι γηπεδούχοι την ισοφάριση, στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου έκαναν το 2-0 όταν από κεφαλιά του Καλατζή η μπάλα βρήκε στην πλάτη του Παπαγεωργίου και κατέληξε στα δίχτυα του Σέρεμετ. Στο πέμπτο λεπτό της επανάληψης ο Αστέρας Τρίπολης διεύρυνε το προβάδισμα του με τον Ναβάρο να κάνει την ασίστ και τον Ράγιος να εκτελεί για το 3-0 ενώ στο 75ο λεπτό με ωραία προσπάθεια ο Καλατζής έκανε το 4-0. Το μόνο που κατάφερε η Λάρισα ήταν να μειώσει με τον Φρανκού, πρώην παίκτης του Αστέρα Τρίπολης, στο 86ο λεπτό.
Τώρα ο Αστέρας Τρίπολης περιμένει να μάθει ποιος θα είναι ο αντίπαλος του στην φάση των "16", ο Ατρόμητος ή ο Ολυμπιακός Βόλου.
Αστέρας Τρίπολης (Σάκης Τσιώλης): Μπαντής, Τσαμπούρης, Φορμίκα, Κουρμπέλης, Μπαρτολίνι, Αλβάρες (78' Κωστούλας), Έγκον, Ναβάρο, Ράγιος (63' Ράγιος), Καλαντζής (78' Περόνε), Ντε Μπλάσις.
Λάρισα (Μιχάλης Ζιώγας): Σέρεμετ, Παπαγεωργίου, Παγώνης, Σκόνδρας, Γκαλίτσιος, Τσιάρας (46' Ζεκίνια), Νεμπεγλέρας, Πόνσε, Χασομέρης (46' Ζουρούδης), Δεινόπαπας (66' Φρανκού), Τσιμπάμπα.

Keywords
Τυχαία Θέματα