Τεστ χαρακτήρα για την Μπάγερν

11:22 2/11/2012 - Πηγή: AEK365

BUNDESLIGA 10η αγωνιστική

Πριν από μια εβδομάδα, η Μπάγερν Μονάχου έδειξε πως έχει τρωτά σημεία καθώς ηττήθηκε στην έδρα της από την Μπάγερ Λεβερκούζεν βάζοντας τέλος στο αήττητο σερί της και τώρα η δοκιμασία στο Αμβούργο αποκτά ακόμα μεγαλύτερη δυσκολία για τους Βαυαρούς. Η νίκη είναι μονόδρομος για την πρωτοπόρο της Bundesliga με τον Γιούπ Χάινκες να μην υπολογίζει ξανά στον τραυματία Γκόμεζ αλλά και στους Μπαντστούμπερ, Φαν Μπούιτεν

που είναι και αυτοί τραυματίες. Το Αμβούργο με μια ήττα στα τελευταία έξι παιχνίδια βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και μετά την Ντόρτμουντ θέλει να κερδίσει στην έδρα της και την Μπάγερν Μονάχου με τον Γίρατσεκ να είναι ο μοναδικός απόντας για τους γηπεδούχους.
Σε νίκη του Αμβούργου ευελπιστεί η Σάλκε που υποδέχεται την Χόφενχαϊμ ώστε με νίκη δική της να μειώσει στους τέσσερις βαθμούς την διαφορά της από την κορυφή. Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος βρίσκεται και πάλι στην διάθεση του Χουμπ Στέφενς ο οποίος δεν μπορεί να υπολογίζει στους Μέτσελντερ και Χέλγκερ.
Η πρωταθλήτρια Μπορούσια Ντόρτμουντ συνεχίζει την προσπάθεια να μειώσει την απόσταση που την χωρίζει από την κορυφή με το συγκρότημα του Γιούργκεν Κλοπ να θέλει την νίκη κόντρα στην Στουτγάρδη έστω και χωρίς τους Μπέντερ, Μπλαστσικόφσκι, Ογουομογέλα.

Συνοπτικά το πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής της Bundesliga
Παρασκευή 2/11
Άιντραχτ Φρανκφούρτης-Γκρόιτερ Φιρτ 21:30

Σάββατο 3/11
Ντόρτμουντ-Στουτγκάρδη 16:30
Γκλάντμπαχ-Φράιμπουργκ 16:30
Ανόβερο-Άουγκσμπουργκ 16:30
Νυρεμβέργη-Βόλφσμπουργκ 16:30
Χόφενχαϊμ-Σάλκε 16:30
Αμβούργο-Μπάγερν Μονάχου 19:30

Κυριακή 4/11
Λεβερκούζεν-Φορτούνα Ντίσελντορφ 16:30
Βέρντερ Βρέμης-Μάιντς 18:30

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Keywords
Τυχαία Θέματα