Τεστάρει πρόσωπα ο Σάντος

09:51 15/11/2011 - Πηγή: AEK365

Το σημερινό φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας κόντρα στην Ρουμανία, ενόψει EURO 2012, δίνει την ευκαιρία στον ομοσπονδιακό προπονητή, Φερνάντο Σάντος, να δοκιμάσει κάποια νέα πρόσωπα για να διαπιστώσει αν μπορούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στην Αυστρία.

Συγκριτικά με το φιλικό παιχνίδι της Παρασκευής, κόντρα στην Ρωσία, η ενδεκάδα της

Εθνικής Ελλάδας θα έχει οκτώ αλλαγές με τον Τζόρβα να είναι τερματοφύλακας και την αμυντική τετράδα να την αποτελούν οι Μανιάτης, Παπασταθόπουλος, Μαλεζάς, Γιαννούλης. Στα χαφ θα παίξουν οι Μάκος, Καραγκούνης και Τζιόλης, στην αριστερή πτέρυγα θα κινείται ο Χαριστέας, στην δεξιά ο Κονέ και στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Νίκος Λυμπερόπουλος. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Καπίνο, Αβρ. Παπαδόπουλος, Τοροσίδης, Χολέμπας, Κατσουράνης, Σαλπιγγίδης, Γκέκας, Μήτρογλου, Σαμαράς, Θεοδωρίδης.

Από την άλλη μεριά, οι Ρουμάνοι θα παραταχθούν με 4-4-2 με την αρχική ενδεκάδα να αποτελείται από τους Λουνγκ, Λούκιν, Γκαμάν, Παπ, Ράντου, Κότσις, Νεάγκου, Λάζαρ, Τόρζε, Μαζίλου, Κίπσου. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Ταταρουσάνου, Μπογκραντεάν, Κιρίχες, Πλεάσκα, Γκοϊαν, Ρατ, Βάργκα, Πιντίλι, Μπουρτσεάνου, Τανάσε, Νικουλάε, Στάνκου.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Αυστριακός Γκανγκλ.

Keywords
Τυχαία Θέματα