Τέβες: Κουράστηκα, ήθελα να σταματήσω

12:34 7/8/2013 - Πηγή: AEK365

Η κόντρα του στην Μάντσεστερ Σίτι με τον Ρομπέρτο Μαντσίνι είχε κουράσει τόσο πολύ τον Κάρλος Τέβες που, όπως αποκάλυψε, ήθελε να σταματήσει το ποδόσφαιρο πριν τελικά έρθει η πρόταση της Γιουβέντους.
Σε δηλώσεις του στο ESPN, ο Αργεντινός επιθετικός τόνισε: "Ήμουν πολύ κοντά στην αποχώρηση από το ποδόσφαιρο μετά τα όσα έγιναν με τον Μαντσίνι. Κουράστηκα. Πέρασα έξι χρόνια στην Αγγλία και κανείς δεν θα στοιχημάτιζε ούτε ένα σεντ πως θα συνέβαινε αυτό. Κέρδισα Τσάμπιονς Λιγκ και πρωτάθλημα με την Μάντσεστερ

Γιουνάιτεντ και Κύπελλο με την Μάντσεστερ Σίτι που δεν είχε κατακτήσει τίποτα εδώ και χρόνια. Φτάνει όμως κάποια στιγμή που κουράζεσαι. Και εγώ κουράστηκα και ήθελα να σταματήσω, αλλά ευτυχώς ήρθε η Γιουβέντους που είναι ένας τεράστιος σύλλογος και η κατάσταση άλλαξε".
Έχουν περάσει δυο χρόνια από την τελευταία φορά που ο Τέβες αγωνίστηκε με την φανέλα της Εθνικής Αργεντινής με τον ίδιο να δηλώνει: "Για μένα έχει τελειώσει. Είπα ό,τι είχα να πω για την Εθνική και αν αναφερθώ ξανά σε αυτό το θέμα θα είναι σαν να παρακαλάω να επιστρέψω".

Keywords
Τυχαία Θέματα