Θα ακολουθήσει την κοινή γραμμή ο Νοτιάς

00:37 9/5/2013 - Πηγή: AEK365

Μετά το-έστω και ανεπίσημο-ξεκαθάρισμα που έγινε από την πλευρά των Supporters αναφορικά με την στάση που θα κρατήσουν για την επόμενη μέρα της ΠΑΕ και την απόφαση που φαίνεται να έχουν πάρει να οδηγήσουν την εταιρία σε καθεστώς εκκαθάρισης, λόγω της αδυναμίας να χρηματοδοτηθεί εφόσον παρέμενε στην Football League, και ο Νίκος Νοτιάς αρχίζει να ξεκαθαρίζει σιγά-σιγά την θέση του και να φανερώνει τις σκέψεις του για την επόμενη μέρα. Ο έτερος μεγαλομέτοχος της ΑΕΚ...

εμφανίστηκε, επικοινώνησε με τον εκπρόσωπό του, Βασίλη Σίμο, και σύμφωνα με τα όσα ισχυρίζεται ο τελευταίος έδειξε την πρόθεση να συνταχθεί με την γραμμή των Supporters και να δώσει τη συγκατάθεσή του για να μπει η «Ένωση» σε καθεστώς εκκαθάρισης.

Σύμφωνα με τον Σίμο, ο Νοτιάς ζήτησε αρχικά να ενημερωθεί λεπτομερώς για τα δεδομένα που θα ισχύσουν σε ενδεχόμενη πτώχευση της εταιρίας και να πληροφορηθεί τι ακριβώς ισχύει και τι όχι σε ένα τέτοιο σενάριο. Αν δηλαδή θα προκύψουν ποινικές ευθύνες για πρώην προέδρους, αν υπάρχει η πιθανότητα να αντιμετωπίσουν αντίστοιχα προβλήματα και οι μέτοχοι καθώς και πόσος χρόνος απαιτείται για να ολοκληρωθεί η εκκαθάριση της εταιρίας. Όπως τόνιζε ο εκπρόσωπός του, ο Ελληνοαμερικανός επιχειρηματίας δεν έχει σκοπό να βάλει το οποιοδήποτε εμπόδιο στην επόμενη μέρα της ΑΕΚ και θα αποφασίσει αυτό που θα φανεί πως είναι το καλύτερο για τον σύλλογο και θα του παρέχει τη δυνατότητα να αναγεννηθεί και να επιστρέψει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα εκεί που ανήκει.

Από τη στιγμή που οι Supporters έχουν αποφασίσει να οδηγηθεί η εταιρία σε πτώχευση και οι ίδιοι να απεμπλακούν από τη διοίκηση, ο Νοτιάς, πιθανότατα και μετά από επικοινωνία που είχε ο ίδιος ή ο Σίμος με την ηγεσία των «Υποστηρικτών», φαίνεται να πήρε την απόφαση να ακολουθήσει τον ίδιο δρόμο και σαν μεγαλομέτοχος να δώσει την συγκατάθεσή του για τον οικιοθελή υποβιβασμό της ΑΕΚ στην Football League 2 και το νέο ξεκίνημα από το μηδέν. Αυτό που ξεκαθάρισε ωστόσο ο Σίμος είναι πως η επίσημη εντολή από τον Νοτιά για να προχωρήσει η διαδικασία της πτώχευσης της εταιρίας θα δοθεί όταν γίνει κάτι αντίστοιχο και από τους Supporters, πράγμα που αναμένεται να συμβεί την ημέρα της δικής τους Γ.Σ., στις 13 του μήνα, μια ημέρα πριν από εκείνη της ΠΑΕ.

Πλέον-και εφόσον επιβεβαιωθούν οι ισχυρισμοί του Σίμου για τη στάση του Νοτιά-δεν αποκλείεται το θέμα της πτώχευσης να τεθεί επί τάπητος και στην Γ.Σ. της Τρίτης, παρότι δεν περιλαμβάνεται στα θέματα της ημερήσιας διάταξης και ουσιαστικά να ξεκινήσει άμεσα η διαδικασία της επανεκκίνησης από το μηδέν, που μοιάζει και ως η ιδανικότερη λύση για την ΑΕΚ τη δεδομένη στιγμή.

Keywords
Τυχαία Θέματα