«Θα έρθουν τα γκολ»

15:40 30/6/2013 - Πηγή: AEK365

Καθησυχαστικός για τις πολλές ευκαιρίες που δημιουργεί η Εθνική Νέων αλλά δεν τις εκμεταλλεύεται εμφανίστηκε ο Τάσος Μπακασέτας. «Όπως γνωρίζουμε δεν υπάρχει ελληνική ομάδα που να έχει συμμετάσχει σε Παγκόσμιο Κύπελλο σε αυτές τις ηλικίες. Ήταν μία πολύ σημαντική επιτυχία. Ωστόσο, η ημέρα που εξασφαλίσαμε την πρόκριση στους "16" είναι ιδιαίτερη για μένα (σ.σ. λόγω των γενεθλίων του) και επειδή πριν από τέσσερα χρόνια είχαμε χάσει τη γιαγιά μου», ήταν τα πρώτα του λόγια.

Και συνέχισε: «Ωστόσο, από εδώ και πέρα, μετά από αυτή την επιτυχία θα έχω να θυμάμαι μόνο ευχάριστα πράγματα. Από

τη στιγμή που δημιουργούμε τόσες ευκαιρίες, πιστεύω ότι κάποια στιγμή θα έρθει και το γκολ για την ομάδα μας. Δεν είναι αυτό το πρόβλημα. Θα είχαμε πρόβλημα, αν δεν δημιουργούσαμε ευκαιρίες¨».

«Η ομάδα είναι σε πάρα πολύ καλή κατάσταση, είναι αήττητη σε αυτό το τουρνουά και στη συνέχεια πιστεύω ότι θα έρθουν και τα γκολ. Στόχος μας είναι να κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά και να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να φτάσουμε στους "8". Από εκεί και πέρα, πάλι θα δούμε και το επόμενο ματς ξεχωριστά», υποστήριξε στο τέλος των δηλώσεών του.

Keywords
Τυχαία Θέματα