«Θα γίνει μάχη»

11:55 16/10/2011 - Πηγή: AEK365

Η ΕΑ Πατρών ξεκίνησε ιδανικό τις υποχρεώσεις της στο Πρωτάθλημα της Α1 βόλεϊ ανδρών και νίκησε τον ΠΑΟΚ με 3-2 σετ. Μετά το τέλος της αναμέτρησης οι προπονητών των ομάδων τόνισαν:

«Για εμάς αυτή η νίκη έχει διπλή σημασία, θα μας βοηθήσει να διώξουμε το άγχος που έχει αυτή η ομάδα αλλά θα μας δώσει και κουράγιο για την δύσκολη συνέχεια. Για μένα είναι πολύ σημαντικό που αυτοί οι παίκτες έπαιξαν σε τέτοιο επίπεδο, είμαι πολύ ικανοποιημένος και τους αξίζουν συγχαρητήρια.

Η συνέχεια θα είναι πολύ δύσκολη, το πρωτάθλημα είναι μαραθώνιος αλλά το σίγουρο είναι ότι σε κάθε παιχνίδι θα τα δίνουμε όλα για να πετύχουμε τι καλύτερο δυνατό», είπε ο Γιώργος Χριστόπουλος ενώ ο Γιάννης Μέλκας τόνισε: «Δεν θέλω δικαιολογίες, η Πάτρα έπαιξε καλύτερα και νίκησε δίκαια. Εκμεταλλεύτηκε ορισμένα δικά μας λάθη σε κρίσιμα σημεία, ειδικά στο πέμπτο σετ όπου μας πίεσε στο σερβίς και έφτασε στο θετικό αποτέλεσμα. Το πρωτάθλημα θα είναι πολύ συναρπαστικό, πολλές ομάδες βρίσκονται κοντά και θα γίνει μεγάλη μάχη σε όλα τα επίπεδα».

Keywords
Τυχαία Θέματα