«Θα κρατήσουμε τον Παναθηναϊκό στην κατηγορία»

21:21 19/3/2013 - Πηγή: AEK365

Αισιόδοξος πως ο Παναθηναϊκός θα καταφέρει να πετύχει την παραμονή του στη Volleyleague, εμφανίστηκε ο MVP της 21ης αγωνιστικής, Νικ Βόγκελ. «Είναι ο πρώτος μου τίτλος στην Ελλάδα και τον αφιερώνω στους συμπαίκτες μου και στην ομάδα», ήταν τα πρώτα λόγια του 23χρονου Αμερικανού κεντρικού του «τριφυλλιού».

Πως είναι η ζωή στην Ελλάδα;

«Περνάω υπέροχα στην Ελλάδα.

Έχω καλλιεργήσει πολύ καλές σχέσεις με τους συμπαίκτες μου».

Πως είναι τα πράγματα στον Παναθηναϊκό;

«Τις τελευταίες εβδομάδες κάνουμε μεγάλη προσπάθεια να γίνουμε πιο ανταγωνιστικοί να βγάλουμε τον καλύτερό μας εαυτό και να βρεθεί η ομάδα εκεί που της αξίζει γιατί είχαμε μείνει πίσω. Μεγάλο ρόλο έχουν παίξει οι οπαδοί με την παρουσία τους και πόσο αυτό μας ενθαρρύνει. Κάνουμε ότι μπορούμε παρά τα διάφορα προβλήματα της ομάδας».

Πως βλέπεις το επίπεδο του πρωταθλήματος;

«Είναι η πρώτη μου χρονιά που παίζω επαγγελματικά (μόλις πέρυσι τελείωσα το Κολλέγιο). Για μένα είναι σπουδαία εμπειρία το ότι παίζω στον Παναθηναϊκό. Βλέπω πως το επίπεδο στο ελληνικό πρωτάθλημα είναι πολύ καλό υπάρχουν πολύ δυνατές ομάδες όπως για παράδειγμα ο Ολυμπιακός. Εμείς, είμαστε μια νέα ομάδα που ήμασταν μόνο λίγους μήνες μαζί. Προσπαθούμε να αποκτήσουμε όσο γίνεται περισσότερο κοινό αγωνιστικό χρόνο μεταξύ μας χρειαζόμαστε εμπειρία αλλά και να μάθουμε ο ένας τον άλλο. Η ομάδα έχει νέα παιδιά που έχουν ταλέντο και ο χρόνος δουλεύει για αυτούς. Προσπαθούμε να κρατήσουμε την ομάδα στην επαγγελματική λίγκα και πιστεύω πως στο τέλος θα τα καταφέρουμε».

Πως είδες τη νίκη επί του Άρη στη Θεσσαλονίκη;

«Μέσα σε πέντε μέρες πήγαμε δύο φορές στη Θεσσαλονίκη. Μετά την ήττα από τον Ηρακλή η ομάδα έκανε καλές προπονήσεις και αυτό φάνηκε στο γήπεδο. Ήταν μία σημαντική νίκη γιατί μας κράτησε κοντά στις υπόλοιπες ομάδες. Με τη νίκη αυτή η ομάδα μου πήρε τρεις πολύτιμους βαθμούς. Δεν είναι καλό να παίζουμε με πίεση αλλά δεν γίνεται και χωρίς αυτήν. Έχουμε ένα ακόμα δύσκολο παιχνίδι με τη Νίκη. Θέλουμε τρίποντο για να μπούμε στα πλέι άουτ όσο το δυνατόν καλύτερα».

Keywords
Τυχαία Θέματα