«Θα κυριαρχήσει ξανά η Τσέλσι»

23:53 9/7/2013 - Πηγή: AEK365

Ο 40χρονος πορτιέρο, λίγες μέρες αφότου έμεινε ελεύθερος από τη Φούλαμ, υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας με την Τσέλσι και θα αποτελέσει ουσιαστικά τη δεύτερη επιλογή, πίσω από τον Πετρ Τσεχ.

Όπως είπε, δεν χρειάστηκε να σκεφτεί και πολύ μόλις του έγινε πρόταση από τους κατόχους του Γιουρόπα Λιγκ: «Η αλήθεια είναι ότι με πλησίασαν και άλλες ομάδες, αλλά από την πρώτη στιγμή που έμαθα για το ενδιαφέρον της Τσέλσι, δεν χρειάστηκε να το σκεφτώ καθόλου. Είμαι πολύ τυχερός και χαρούμενος που ανήκω πλέον σε αυτή την ομάδα.

Σκεφτείτε πως το σπίτι

μου είναι πιο κοντά στο "Στάμφορντ Μπριτζ" απ' ότι ήταν στο "Craven Cottage". Η Τσέλσι είναι σύλλογος που μπορεί να κυριαρχήσει ξανά στο αγγλικό ποδόσφαιρο, έχει σπουδαίο προπονητή, πολύ καλούς παίκτες και είμαι ενθουσιασμένος».

Ο Αυστραλός γκολκίπερ της Τσέλσι έχει ήδη έρθει σε επαφή και με τον Ζοσέ Μουρίνιο, λέγοντας πως: «Έχουμε μιλήσει μια - δυο φορές και με τον προπονητή και με μερικούς παίκτες».

Ερωτηθείς, πάντως, για τις φιλοδοξίες του, ανέφερε: «Θέλω να παίξω στο ανώτατο επίπεδο και να πάω με την εθνική ομάδα της Αυστραλίας στο Μουντιάλ. Μακάρι να συνεχίσω σε υψηλό επίπεδο όσο περισσότερο γίνεται. Ασφαλώς και ο Πετρ Τσεχ είναι καταπληκτικός τερματοφύλακας και η πρώτη επιλογή του προπονητή, αλλά ήρθα για να τον βοηθήσω και να βοηθήσω και την ομάδα όποτε μου ζητηθεί».

Keywords
Τυχαία Θέματα