«Θα τα καταφέρουμε»

18:07 13/5/2013 - Πηγή: AEK365

Το Περιστέρι έχει μπροστά του τον τελικό με τον Ηλυσιακό (19/05, 4μ.μ.) κι ο Ανδρέας Ψαρόπουλος εξέφρασε την πίστη του πως η ομάδα του θα κρατηθεί στην κατηγορία. «Δουλεύουμε σκληρά προκειμένου να παρουσιαστούμε έτοιμοι στο κρισιμότερο παιχνίδι της σεζόν», δήλωσε αρχικά στο peristeribc.gr o Ανδρέας Ψαρόπουλος για να συνεχίσει:

«Αφού φτάσαμε να έχουμε την κατάσταση στα χέρια μας την τελευταία αγωνιστική, πιστεύω πως θα τα καταφέρουμε. Ο Ηλυσιακός είναι μια πολύ καλή ομάδα με έμπειρους παίκτες, αλλά και εμείς

έχουμε αποδείξει τις δυνατότητές μας. Παρά τα γνωστά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε όλη τη χρονιά παρουσιάζουμε ένα αξιοπρεπές σύνολο».

Στις εξέδρες δεν θα βρίσκεται ο κόσμος, λόγω τιμωρίας, αλλά ο φόργουορντ του Περιστερίου τόνισε: «Το ότι αγωνιζόμαστε στο γήπεδό μας είναι σημαντικό καθώς εδώ έχουμε πάρει και τις έξι νίκες μας. Το κακό είναι πως το ματς θα γίνει χωρίς φιλάθλους. Ξέρουμε, όμως, πως θα τους έχουμε δίπλα μας έστω και εκτός του κλειστού. Θα τους νιώθουμε κοντά μας και θα τους ακούμε. Θα κάνουμε τα πάντα για να μην τους απογοητεύσουμε».

Keywords
Τυχαία Θέματα