«Θα βοηθήσει τον ΠΑΟΚ ο Ολαϊτάν»

21:02 3/12/2012 - Πηγή: AEK365

Ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης πιστεύει πως ο Μάικλ Ολαϊτάν θα βοηθήσει τον ΠΑΟΚ, που ενδιαφέρεται για την απόκτησή του, ενώ τον χαρακτήρισε το καλύτερο ταλέντο που έχει συναντήσει.


Αναλυτικά, ο Καλατζίδης μίλησε στο «Αθλητικό Metropolis»:

Για τον Μάικλ Ολαϊτάν και το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ: «Είναι το καλύτερο ταλέντο που έχω συναντήσει στα 25 χρόνια καριέρας μου. Δεν έχει φτάσει στο ταβάνι των

αγωνιστικών του δυνατοτήτων. Είναι πολυτάλαντος. Και μην ξεχνάτε ότι παίζει επαγγελματικά τα τελευταία 3 χρόνια.

Πιο πριν έπαιζε στις αλάνες. Θα βοηθήσει τον ΠΑΟΚ με βεβαιότητα σας το λέω. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, είναι ώριμος, οι επιλογές του έχουν ορθολογισμό, είναι πολύ καλός στη διείσδυση και στο «ένας μ' έναν», μπορεί να εκτελέσει από μέση απόσταση και με τα δυο πόδια. Όλα αυτά είναι χαρακτηριστικά που δεν έχουν πολλοί στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Και σας λέω πως είμαι «αλλεργικός» στα κομπλιμέντα».

Για το αν θα συναινέσει στο να πάρει μεταγραφή ο παίκτης: «Αν είναι να πετύχει κάτι καλύτερο στη ζωή του θα πω ναι ας φύγει, αλλά δε θα ήθελα αυτό να γίνει τώρα γιατί θα πρέπει να βοηθήσει την ομάδα που τον ανέδειξε. Άλλωστε ούτε ο ΠΑΟΚ θα χάσει γιατί θα τον βρει καλύτερο. Έχω ακούσει για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ, της Γκενκ και της Κολονίας. Δε γνωρίζω λεπτομέρειες για καμία ομάδα».

Keywords
Τυχαία Θέματα