Θέλει 50 εκ. ευρώ για Σουάρες

17:24 1/6/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Λουίς Σουάρες δήλωσε ξεκάθαρα πως θέλει να αποχωρήσει από τη Λίβερπουλ.
Όπως υποστήριξε, ο λόγος δεν είναι ούτε τα χρήματα, ούτε η απουσία των «κόκκινων» και από το επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ. Η κριτική των εκπροσώπων του Τύπου και το γεγονός πως πλέον... δεν μπορεί να βγει ούτε στον κήπο του να παίξει με το παιδί του, επειδή «παραμονεύουν» οι παπαράτσι, είναι οι αιτίες που του προκάλεσαν την επιθυμία αποχώρησης από το «Άνφιλντ».
Η Λίβερπουλ, με άμεση τοποθέτησή της εξέφρασε την απόλυτη στήριξή της στον ποδοσφαιριστή, ωστόσο, με σύμφωνα με νέα

δημοσιεύματα, θα προσπαθήσει να εξασφαλίσει όσο το δυνατόν μεγαλύτερα κέρδη από πιθανή παραχώρησή του. Όπως αναφέρει η «Guardian», ο Λουίς Σουάρες κοστολογείται στα 50 εκατ. λίρες. Δηλαδή, τόσα, όσα πήραν οι «κόκκινοι» από την πώληση του Φερνάντο Τόρες στην Τσέλσι, τον Ιανουάριο του 2011.
Στον σύλλογο του Μέρσεϊσαϊντ πιστεύουν ότι ο Ουρουγουανός επιθετικός είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση από αυτή στην οποία βρισκόταν ο Τόρες όταν έφυγε από το «Άνφιλντ» και γι' αυτοί οι οικονομικές τους απαιτήσεις είναι τόσο υψηλές. Αξίζει, μάλιστα, να σημειωθεί ότι στη Λίβερπουλ, σκέφτονται να μπουν σε διαδικασία διαπραγμάτευσης με ομάδα για την παραχώρηση του Σουάρες, μόνο αν η πρόταση ξεπερνάει τα 40 εκατομμύρια.
Αυτό το ποσό, φημολογείται πως αρκεί για να καλυφθεί η ρήτρα που έχει στο συμβόλαιό του ο ποδοσφαιριστής, αλλά οι «κόκκινοι», αυτή τη στιγμή, δεν εμφανίζονται διατεθειμένοι να πέσουν κάτω από τα 50 εκατ. λίρες. Βέβαια, πολλά μπορεί να συμβούν στα «παζάρια» που θα γίνουν σε πιθανές συζητήσεις με άλλες ομάδες, αλλά τα 30 εκατ. λίρες που φέρεται έτοιμη να προσφέρει η Ρεάλ Μαδρίτης, σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να «συγκινήσουν» τον σύλλογο του Μέρσεϊσαϊντ.

Keywords
Τυχαία Θέματα