Θέλει ΑΕΚ ο Τσιρίλο!

12:17 28/5/2013 - Πηγή: AEK365

Την επιστροφή του στην ΑΕΚ φέρεται να επιθυμεί ο Μπρούνο Τσιρίλο. Σύμφωνα με το Sport24, ο Ιταλός αμυντικός θέλει να επιστρέψει στην Ελλάδα για οικογενειακούς λόγους και θα ήθελε να κλείσε την καριέρα του στην Ένωση. Στο δημοσίευμα αναφέρονται μεταξύ άλλων τα εξής: «Η επιστροφή στην Ελλάδα είναι ο πρώτος στόχος

του, άλλωστε επιθυμεί να γίνει μόνιμος κάτοικος Αθήνας. Οι λόγοι είναι ασφαλώς και οικογενειακοί καθώς εδώ τον περιμένουν η σύζυγος του Έλενα Ασημακοπούλου και η κορούλα τους Μαρία Ροζάρια.
Ο Τσιρίλο επιθυμεί σφόδρα να βοηθήσει την ΑΕΚ στην επανεκκίνησή της. Θέλει να είναι μέρος της προσπάθειας για την επιστροφή στην Σούπερ Λίγκα και νιώθει δυνατός να προσφέρει τουλάχιστον για δύο χρόνια στις μικρότερες κατηγορίες. Και γιατί όχι να παραμείνει μέλος του ρόστερ της, έστω και τιμής ένεκεν, στην επιστροφή της Ένωσης στο δικό της σπίτι στη Νέα Φιλαδέλφεια.
Ασφαλώς είναι μία περίπτωση που εξετάζεται και η οποία θα βοηθήσει την ομάδα στη δύσκολη διαδρομή της μέχρι την επιστροφή στα σαλόνια. Ο Τσιρίλο ξέρει από ΑΕΚ, έχει πάθος και φλόγα, θα είναι απαραίτητος εντός αγωνιστικών χώρων και αποδυτηρίων για να συντελεστεί η πολυπόθητη επιστροφή. Και μόνο το γεγονός ότι θέλει να γυρίσει και να βοηθήσει λέει πολλά! Υπήρξε συμπαίκτης για δύο σεζόν με τον Τραϊανό Δέλλα (2005-2007) και ο νέος προπονητής της ΑΕΚ γνωρίζει καλά τι εστί Τσιρίλο και τι μπορεί να προσφέρει σε όλα τα επίπεδα».

Keywords
Τυχαία Θέματα