Θέλει… κρυφό λογαριασμό ο μέτοχος

22:52 17/3/2012 - Πηγή: AEK365

Πρωτοφανή πράγματα συμβαίνουν με τους πρώην μετόχους της ΑΕΚ. Οι μέρες περνάνε και αφού κανείς δεν αποφασίζει να βάλει τα χρήματα που πρέπει για να σωθεί η ομάδα, προχωράνε και σε κινήσεις που αν μη τι άλλο, προκαλούν το κοινό αίσθημα. Όπως σας είχε ενημερώσει το aek365, ένας εκ των μετόχων (άγνωστη η ταυτότητά του) είχε ζητήσει από τον Γιάννη Βούρο, που έχει αναλάβει να συγκεντρώσει τα χρήματα από τους 10, τα χρήματα που θα μαζευτούν να μην γίνει γνωστό από ποιους μετόχους μπήκαν

και πόσα έβαλε ο καθένας (μέχρι και ρήτρα εμπιστευτικότητας έπεσε στο τραπέζι), ούτε καν στη διοίκηση. Παρότι πέρασαν τρεις μέρες και δεν... κουνήθηκε τίποτα, ήρθε και νέα απαίτηση του άγνωστου μετόχου. Να ανοιχθεί ένας κρυφός λογαριασμός και σε αυτόν να καταθέτουν οι μέτοχοι όσα χρήματα επιθυμούν και κανείς να μην γνωρίζει ποιος τα κατέθεσε. Ούτε καν ο Βούρος ή ο όποιος αναλάβει να τα παραδώσει στην ΠΑΕ.

Είναι απορίας άξιο το πόσο ανεύθυνα συμπεριφέρονται οι μέτοχοι, λίγες μόλις μέρες πριν έρθει η οριστική καταστροφή για την ΑΕΚ και συνεχίζουν να παίζουν... παιχνιδάκια στην πλάτη της ομάδας. Πλέον, ο Ανδρέας Δημητρέλος, το αργότερο μέχρι την Τρίτη, θα πρέπει να ενημερώσει τον κόσμο τι ακριβώς συμβαίνει. Η διοίκηση άλλωστε ήταν που έκανε το κάλεσμα στους συγκεκριμένους μετόχους (πρώην και νυν), μέσω ανακοίνωσή της και μετά το... άδειασμα του Νοτιά, που έστειλε 300.000 ευρώ, με τη διοίκηση να σιωπά, οφείλει έστω και τώρα να εξηγήσει τι γίνεται. Όσο αγνές προθέσεις και να έχει ο Γιάννης Βούρος, που παίρνει αρκετές πρωτοβουλίες, δεν είναι πρόεδρος της ΑΕΚ. Δεν είναι καν μέλος του Δ.Σ. Αφού οι μέτοχοι δείχνουν να τον αγνοούν, θα πρέπει να λάβει δράση ο πρόεδρος της Ένωσης και να αρχίσει ο ίδιος επαφές μαζί τους.

Είναι αξιέπαινη η προσπάθεια των Ενωσιτών, που σπεύδουν να δώσουν ό,τι τους περισσεύει από το πενιχρό εισόδημά τους, όμως τα περίπου 15.000 ευρώ που έχουν μέχρι στιγμής συγκεντρωθεί, αποδεικνύουν πως η ΑΕΚ δεν μπορεί να ποντάρει πολλά από εκεί. Καλές οι συνεντεύξεις Τύπου, καλές οι ενημερώσεις, καλές οι εκκλήσεις, όμως σύσσωμο το Δ.Σ. θα πρέπει να στραφεί προς τους πρώην μετόχους και μόνο προς αυτούς. Είναι υποχρέωση και των μεν, να πιέσουν καταστάσεις και των δε να πληρώσουν τα χρήματα που τους αναλογούν. Ακόμα και αν αυτά είναι περισσότερα από τα 300.000 ευρώ που ζήτησε η διοίκηση. Ο χρόνος τελειώνει και οι μέτοχοι παίζουν την... κολοκυθιά. Ο Ανδρέας Δημητρέλος είναι υποχρεωμένος να βγει μπροστά, να επικοινωνήσει μαζί τους και να ενημερώσει όλο τον κόσμο τι έβαλε ο καθένας τους. Δεν μπορεί να ζητάει χρήματα από τους απλούς Ενωσίτες, που πληρώνουν χρέη των μετόχων και παράλληλα να «καλύπτει» τους υπεύθυνους.

Keywords
Τυχαία Θέματα