Θέλει να κάνει την ομάδα... gay friendly

13:53 2/3/2013 - Πηγή: AEK365

Την επόμενη σεζόν, η Κάρντιφ όλα δείχνουν πως θα αγωνίζεται στην Premier League και ο Μαλαισιανός ιδιοκτήτης της ομάδας, ο Βίνσεντ Ταν, θέλει να κάνει την αγγλική ομάδα πιο προσιτή για την αγορά της Ασίας για αυτό και σκοπεύει να της αλλάξει όνομα μόνο που η επιλογή του ονόματος έχει ξεσηκώσει τις έντονες διαμαρτυρίες των φίλων της Κάρντιφ.
Πιο συγκεκριμένα, ο Ταν θέλει να μετονομάσει την Κάρντιφ σε Κάρντιφ Ντράγκονς μιας και ο δράκος είναι πολύ δημοφιλής στις χώρες της Ασίας. Ωστόσο, οι οπαδοί της Κάρντιφ δεν θέλουν κάτι τέτοιο καθώς στην Ουαλία υπάρχει ήδη ομάδα με αυτό το όνομα η οποία είναι φιλικά προσκείμενη στους gay.
Ο ιδιοκτήτης της Κάρντιφ όμως δεν δίνει σημασία στις αντιδράσεις του κόσμου και έχει ήδη προχωρήσει στις πρώτες αλλαγές μιας και αντικατέστησε τις μπλε εμφανίσεις για τα εντός έδρας παιχνίδια με κόκκινες εμφανίσεις. Όσο για το έμβλημα της Κάρντιφ, αντί του παραδοσιακού bluebird υπάρχει πλέον ένας ουαλικός δράκος.
Σημειώνεται πως με την έλευση του, ο Ταν έβαλε τάξη στα οικονομικά της Κάρντιφ της οποίας τα χρέη έφταναν τα 83 εκατομμύρια λίρες και με αφορμή τις αντιδράσεις των οπαδών για τις αλλαγές που σκοπεύει να κάνει, ο Μαλαισιανός ιδιοκτήτης δήλωσε: "Μέχρι τώρα έμεινε παραπονεμένο για τις αλλαγές που κάναμε ένα ποσοστό 20%-25%. Μπορώ να διαβεβαιώσω τους οπαδούς μας ότι δεν έχουμε πάρει κάποια απόφαση για αλλαγή του ονόματος μας. Θα εξετάσουμε το θέμα το καλοκαίρι".

Keywords
Τυχαία Θέματα