Θέλει Οσβάλντο η Ατλέτκο

20:50 26/6/2013 - Πηγή: AEK365

Ο γνωστός μάνατζερ τόνισε επίσης, πως οι πρωτευουσιάνοι θα λάβουν μόλις ολοκληρωθούν οι συζητήσεις με τον ισπανικό σύλλογο ένα ποσό κοντά στα 18 εκατομμύρια ευρώ:
«Οι άνθρωποι των Ρόμα και Ατλέτικο Μαδρίτης βρίσκονται σε συνεχείς επαφές τις τελευταίες ημέρες για τη μετακόμιση του Πάμπλο Οσβάλντο στη Μαδρίτη. Ο ιταλικός σύλλογος αναμένεται να πάρει περίπου 18 εκατομμύρια ευρώ», είπε αρχικά για να ολοκληρώσει:
«Ο συγκεκριμένος επιθετικός είναι ένας από αυτούς που αρέσουν πολύ στην διοίκηση της Ατλέτικο. Πρόκειται για έναν εξαιρετικό ποδοσφαιριστή, άλλωστε. Διαθέτει σπουδαίες ικανότητες

και το μόνο που χρειάζεται είναι να ρίξει λίγο τους τόνους, ώστε να αποδώσει και πάλι μέσα στον αγωνιστικό χώρο».
Οι κυπελλούχοι Ισπανίας βρίσκονται σε αναζήτηση επιθετικού, μετά την αποχώρηση του μεγάλου τους αστεριού, Ρανταμέλ Φαλκάο και όπως φαίνεται ο γεννημένος στην Αργεντινή επιθετικός είναι ένας από αυτούς που τους απασχολούν πολύ έντονα. Άλλωστε, ο Οσβάλντο αναμένεται να αποχωρήσει από την πρωτεύουσα της Ιταλίας κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου, μιας και η περασμένη χρονιά ήταν αρκετά προβληματική για τον ίδιο, με τις σχέσεις του με τους ανθρώπους της Ρόμα να μην είναι και οι καλύτερες δυνατές.

Keywords
Τυχαία Θέματα