Θέλει Σουντζού η Σάντερλαντ

18:42 12/3/2013 - Πηγή: AEK365

Η Σάντερλαντ έχει αρκετές ελλείψεις σε πολύ σημαντικές θέσεις για την ίδια, με αποτέλεσμα να μάχεται, λίγες αγωνιστικές πριν το φινάλε του πρωταθλήματος, για τη παραμονή της στην Πρέμιερ Λιγκ.
Ο Μάρτιν Ο' Νιλ δε σταματά να αναζητά λύσεις για το παρόν, αλλά και το μέλλον του συλλόγου, με τελευταίο παίχτη που πέρασε το κατώφλι του «Stadium of Light» να είναι ο 23χρονος κεντρικός αμυντικός από τη Ζάμπια, Στοπιλά Σουντζού.
Ο παίχτης ήταν κοντά στη μετακίνησή του στη Ρέντινγκ τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, όμως ένα ζήτημα της τελευταίας στιγμής που προέκυψε με

το συμβόλαιο του στην ομάδα που αγωνίζεται, «ναυάγησε» τη μεταγραφή του.
Στη συγκεκριμένη περίπτωση όμως, ο Αφρικανικός σύλλογος έδωσε τη συγκατάθεσή του για να δοκιμαστεί ο παίχτης σε υψηλότερο επίπεδο και πολλά θα εξαρτηθούν από την απόδοση του τη δοκιμαστική περίοδο που θα βρίσκεται στην ομάδα της Σάντερλαντ.
Ο Ο' Νιλ επιβεβαίωσε πως έχει δει τον Σουντζού να αγωνίζεται, όμως θα αναγκαστεί να μείνει για λίγο εκτός: «Έπαιξε λίγο σε ένα παιχνίδι (κεκλεισμένων των θυρών) πριν μία μέρα, όμως είχε ένα πρήξιμο στο γόνατο πριν έρθει εδώ και γι' αυτό έπρεπε να βγει», τόνισε αρχικά και συμπλήρωσε για το πότε θα είναι έτοιμος: «Αυτό θα τον κρατήσει μακριά από τη προπόνηση το πολύ για μία εβδομάδα. Θα παίξει κατά τη διάρκεια του διαλείμματος που θα έχουμε για τους διεθνής αγώνες, οπότε εκεί θα τον βολιδοσκοπήσουμε. Πάντως δεν έχω δει αρκετά από αυτόν ακόμη ώστε να πάρω μία οριστική απόφαση».

Keywords
Τυχαία Θέματα