Θέλει τετράδα ο Φερτόνχεν

18:52 17/7/2012 - Πηγή: AEK365

Ο Γιαν Φερτόνχεν μετακόμισε από τν Άγιαξ στην Τότεναμ και έχει θέσει υψηλούς στόχους εν όψει της επόμενης περιόδου. Ο Βέλγος αμυντικός θέλει να βγει η ομάδα του στην πρώτη 4άδα και να παίξει στο Τσάμπιονς Λιγκ.
«Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Τα τελευταία χρόνια η Τότεναμ έγινε μια πολύ μεγάλη ομάδα στην Αγγλία. Τερμάτισε ανάμεσα στις τέσσερις κορυφαίες ομάδες μερικές φορές και για μένα είναι ένας από τους μεγαλύτερους συλλόγους της Premier League και αυτός είναι

ένας από τους λόγους που ήθελα να έρθω εδώ. Υπάρχει πολύ ποιότητα εδώ και ο καθένας θέλει να κάνει μια ακόμη καλή χρονιά. Πέρυσι τους πρώτους έξι, επτά μήνες η ομάδα πάλευε για το πρωτάθλημα, μετά από αυτό τα πράγματα δεν ήταν καλά, αλλά νομίζω ότι αυτή τη φορά τα πράγματα θα είναι καλύτερα. Θέλω απλώς να παίξω όσο το δυνατόν περισσότερο και θέλω να κάνω την ομάδα καλύτερη. Γι 'αυτό είμαι εδώ. Για την ομάδα, πρέπει να προσπαθήσουμε και να τελειώσει όσο πιο ψηλά γίνεται. Το Τσάμπιονς Λιγκ είναι ο στόχος μας. Νομίζω ότι ο στόχος ήταν ο ίδιος με την περασμένη σεζόν», είπε ο Φερτόνχεν.

Keywords
Τυχαία Θέματα