«Θέλω να γυρίσω Χιλή αλλά…»

18:16 24/11/2011 - Πηγή: AEK365

Το ενδεχόμενο επιστροφής του στη Χιλή σκέφτεται ο Πάμπλο Κοντρέρας. Ο αμυντικός του ΠΑΟΚ μέσω δηλώσεων εξέφρασε την επιθυμία του να αγωνιστεί ξανά στο πρωτάθλημα της πατρίδας του, ξεκαθάρισε ωστόσο ότι η περίπτωση να επιστρέψει στη Κόλο Κόλο δεν υφίσταται για την ερχόμενη μεταγραφική περίοδο. ) 33χρονος κεντρικό αμυντικός αποκάλυψε και το ενδιαφέρον άλλον ομάδων για την απόκτησή του.

«Δεν βρίσκομαι σε διαπραγματεύσεις με την Κόλο Κόλο, ούτε έχω

μιλήσει με τους ανθρώπους της ομάδας. Στην πραγματικότητα είχα προβλήματα το περασμένο Σαββατοκύριακο, στον ΠΑΟΚ εξοργίστηκαν από αυτά που γράφονται. Σέβομαι την ομάδα μου και δεν θέλω να δημιουργήσω κανένα πρόβλημα. Μου αρέσει η ιδέα να επιστρέψω στην Χιλή, αλλά αυτό σίγουρα δεν μπορεί να γίνει τον Ιανουάριο», τόνισε αρχικά ο παίκτης του ΠΑΟΚ.

«Προσωπικά λέω "δόξα τω Θεώ" που οι πόρτες της Κόλο Κόλο είναι ανοιχτές. Στην Ελλάδα γνωρίζουν ότι κάθε Ιούνιο και Δεκέμβριο έχω την ευκαιρία να επιστρέψω στη Χιλή. Σέβομαι την ομάδα που με ανέδειξε και θα ήθελα να γυρίσω σε αυτή.

Έχω και άλλες προσφορές. Ο ΠΑΟΚ ωστόσο έχει τη δυνατότητα να επεκτείνει το συμβόλαιο μου για επιπλέον δύο χρόνια. Πρόκειται για μία ομάδα που ακόμη μου δίνει την δυνατότητα να παίζω σε υψηλό επίπεδο», ήταν τα λόγια του.

Keywords
Τυχαία Θέματα