«Θέλω σαν τρελός να παίξω στην Εθνική»

12:24 22/10/2012 - Πηγή: AEK365

Την επιθυμία του να αγωνιστεί με την φανέλα της Εθνικής Ελλάδας εξέφρασε ο Στέφανος Αθανασιάδης ο οποίος το περιμένει πώς και πώς αλλά, όπως είπε, είναι θέμα του Φερνάντο Σάντος αν θα τον καλέσει ή όχι.

Σε δηλώσεις του στην ΕΡΤ, ο επιθετικός του ΠΑΟΚ μίλησε για
Τον αγώνα με την ΑΕΚ: "Είναι γεγονός πως από αυτό το παιχνίδι κρατάμε μόνο

τους τρεις βαθμούς. Μπορεί να μην ήταν μεγάλο παιχνίδι αυτό που κάναμε με βάση την εικόνα και την απόδοση μας, επομένως σημασία για εμάς έχουν οι τρεις βαθμοί".
Τα δικά του συνεχόμενα γκολ: "Το θέμα του σκοραρίσματος δεν έχει να κάνει μόνο με εμένα, προσωπικά, αλλά με ολόκληρη την ομάδα. Αυτό που κάνουμε στο γήπεδο, να ξέρετε ότι το δουλεύουμε κάθε μέρα στην προπόνηση".
Την Εθνική Ελλάδας: "Το έχω δηλώσει και πρόσφατα, ότι είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εκεί, άσχετα αν δεν έχω παίξει. Ειλικρινά θέλω σαν τρελός να παίξω για την Εθνική, το περιμένω πώς και πώς, αλλά είναι θέμα προπονητή, αυτός θα αποφασίσει πότε θα γίνει κάτι τέτοιο".
Την δουλειά με το τεχνικό τιμ του Δώνη: "Από την στιγμή που ξεκίνησε η προετοιμασία, έχουν αλλάξει αρκετά πράγματα. Ξέραμε ότι θα είναι δύσκολα αλλά όλα αυτά μας έχουν βγει μέχρι στιγμής".
Την παρουσία του Ιβάν Σαββίδη στην ομάδα: "Είναι κοντά στην ομάδα και τους παίκτες, όπως ο προπονητής. Μας ευχαριστεί αυτό και στόχος μας πάντα είναι το πρωτάθλημα".

Keywords
Τυχαία Θέματα