Θέλουν Νάβας στη Σίτι

21:02 16/5/2013 - Πηγή: AEK365

Ακόμα κι αν έρχονται διαψεύσεις επί διαψεύσεων για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Μάντσεστερ Σίτι από τον Μανουέλ Πελεγκρίνι, οι «πολίτες» φαίνεται πως επιμένουν για τον Χιλιανό τεχνικό, ενώ παράλληλα «χτενίζουν» την ισπανική αγορά για την ενδυνάμωση του ρόστερ τους.

Τελευταίο όνομα που βγήκε στο φως της δημοσιότητας είναι αυτό του Χεσούς Νάβας της Σεβίλλης, με πηγές από την ιβηρική χερσόνησο να αναφέρουν πως ο τεχνικός διευθυντής του συλλόγου του Μάντσεστερ, Τσίκι Μπεγκιριστάιν, ήρθε σε επαφή με τον ατζέντη

του Ισπανού χαφ, παρά το γεγονός πως το συμβόλαιό του λήγει το 2015.

Βέβαια, το συμβόλαιο και τα 30 εκ. λίρες που απαιτούνται για την αποδέσμευσή του από τους Σεβιγιάνους, φαντάζουν ελάχιστα προβλήματα, καθώς κύριο εμπόδιο είναι η αγοραφοβία που έχει ο Νάβας, η οποία δεν τον αφήνει να ζήσει για πολύ καιρό μακριά από το σπίτι του, κάτι που τον έχει κάνει στο παρελθόν να αρνηθεί προτάσεις της Άρσεναλ και της Ρεάλ Μαδρίτης. Ωστόσο, εκφράζεται η αισιοδοξία από την πλευρά των «πολιτών», πως μετά από τη μακροχρόνια ψυχολογική θεραπεία του, αλλά και τα πρώτα βήματα που έκανε, ταξιδεύοντας με την εθνική Ισπανίας, θα του δείξουν τον δρόμο προς το «Έτιχαντ».

Keywords
Τυχαία Θέματα