Θετικοί στον ΠΑΟΚ για αναβολή

20:37 1/10/2012 - Πηγή: AEK365

Η αναβολή για Τετάρτη της ΓΣ του ΕΣΑΚΕ με θέμα τα τηλεοπτικά (δύσκολα τα πράγματα, oρατό το ενδεχόμενο της αναβολής της πρεμιέρας) έδωσε την ευκαιρία στους διοικούντες να συγκεντρωθούν σήμερα το απόγευμα στις 18.30 στο Παλατάκι μετά από καιρό σε ένα άτυπο ΔΣ.
Συζητήθηκαν όλα τα θέματα που απασχολούν την ΚΑΕ, οικονομικά, αγωνιστικά λόγω των τελευταίων ηττών, έγινε ενημέρωση για την συμφωνία με τον Δημήτρη Χαριτόπουλο, ενώ ο Πρέλεβιτς έθεσε στο τραπέζι την ποιλιτική

που θα ακολουθήσει η ΚΑΕ στο καυτό ζήτημα των τηλεοπτικών, επιμένοντας ότι το πρωτάθλημα δεν θα πρέπει να αρχίσει το Σαββατοκύριακο εφόσον η οικονομική κάλυψη δεν είναι αυτή που πρέπει.
Και για την ώρα με 1.3 εκ. ευρώ σε 12 ομάδες... δεν είναι. Η θέση του ΠΑΟΚ...; «Με αυτές τις συνθήκες το πρωτάθλημα δεν μπορεί να ξεκινήσει. Για να βρεθεί λύση πρέπει να καθίσουν σε ένα τραπέζι και οι 14 ομάδες. Διαφορετικά το άθλημα που έδωσε τόσες μεγάλες στιγμές θα αφανιστεί» ήταν το συμπέρασμα της χθεσινής κουβέντας στο Δ της ΚΑΕ ΠΑΟΚ.
Ο Μπάνε Πρέλεβιτς θα βρεθεί σήμερα στην Αθήνα για την συνεδρίαση της επιτροπής που συστάθηκε από τον ΕΣΑΚΕ για το ζήτημα των τηλεοπτικών, δεν αποκλείεται επαφή με την ΕΡΤ, ενώ θα μείνει στην πρωτεύουσα για το ΔΣ του ΕΣΑΚΕ της Τετάρτης, πάλι για το θέμα των τηλεοπτικών.

Keywords
Τυχαία Θέματα