Θετικός για ΠΑΟΚ ο Πλετίκοσα

09:07 18/1/2013 - Πηγή: AEK365

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε αναζήτηση τερματοφύλακα και όπως είναι γνωστό ο Ιβάν Σαββίδης θέλει να φέρει τον Στίπε Πλετίκοσα με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ να βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον 34χρονο Κροάτη όπως επιβεβαίωσε ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή ο οποίος αποκάλυψε πως ο Πλετίκοσα θα ήθελε να φορέσει την φανέλα του ΠΑΟΚ.

Σε δηλώσεις του στην εφημερίδα "Sportday", ο εκπρόσωπος του Πλετίκοσα,

Μίλαν Ναλέτιλιτς, τόνισε: "Είναι αλήθεια ότι υπάρχει ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Στίπε. Μιλήσαμε 2-3 φορές κατ'ιδίαν με τον κύριο Σαββίδη".
Ο μάνατζερ του Πλετίκοσα υποστήριξε πως ο 34χρονος Κροάτης τερματοφύλακας θα ήθελε να έρθει στον ΠΑΟΚ αν η ομάδα της Θεσσαλονίκης τα βρει με την FC Ροστόφ και πρόσθεσε: "Γνωρίζαμε ότι ο Σαββίδης ήταν πρώην πρόεδρος της Ροστόφ και αυτό όντως είναι μια σύμπτωση στην περίπτωση μας! Είναι ένας παράγοντας που έχει μεγάλα πλάνα για τον ΠΑΟΚ. Θέλει να τον κάνει μεγάλο. Ήταν ευθύς, τίμιος και ειλικρινής. Μας παρουσίασε το πλάνο και τα σχέδια του για την ομάδα του ΠΑΟΚ και μπορώ να σας πω πως σε μια τέτοια οικονομική συγκυρία για την Ελλάδα θα πρέπει να είστε πολύ ικανοποιημένοι που ένας τέτοιος παράγοντας μπορεί να προσφέρει οικονομική ασφάλεια, πλάνο και οργάνωση σε μια ποδοσφαιρική ομάδα".
Ωστόσο στο τέλος ο εκπρόσωπος του Πλετίκοσα σημείωσε πως ο Κροάτης τερματοφύλακας έχει συμβόλαιο με την FC Ροστόφ για άλλους έξι μήνες και πως σκέφτεται σοβαρά να ανανεώσει την παραμονή του στην ρωσική ομάδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα