Θολώνει του Αλ Σαούντ!

08:50 4/12/2011 - Πηγή: AEK365

Ανήσυχοι εμφανίζονται οι συνεργάτες του Βλάση Τσάκα πως δεν θα υπάρξει αίσιο τέλος στο ενδιαφέρον του πρίγκιπα Αλ Σαούντ για το 54,7% των μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Ο Τσάκας αναμένεται να μεταβεί στη Σαουδική Αραβία και να αναλύσει (τη Δευτέρα και την Τρίτη) λεπτομερώς στον πρίγκιπα τον έλεγχο που έγινε στην «πράσινη» Εταιρεία

και στις θυγατρικές της.

Όπως γράφει «SportDay», η καθυστέρηση και ορισμένες αντιφάσεις στην πληροφόρηση που έχουν από τη Σαουδική Αραβία, έχει κάνει και ανθρώπους που είναι κοντά στον Έλληνα εκπρόσωπο του πρίγκιπα, να αμφιβάλλουν πλέον έντονα. Από την πλευρά του, ο Τσάκας υποστηρίζει ότι όλα θα κυλήσουν ομαλά...

Παράλληλα, ο Δημήτρης Γόντικας «τρέχει» την υπόθεση της Arboris Capital. Οι «πράσινοι» διαψεύδουν ότι άνθρωπος της εταιρείας ήρθε στην Ελλάδα και συναντήθηκε με τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού την περασμένη Παρασκευή.

Εξελίξεις στο συγκεκριμένο θέμα αναμένεται να σημειωθούν την Τρίτη, αφού είναι προγραμματισμένο να συνεδριάσει το Δ.Σ. της ΠΑΕ για να δώσει έγκριση να υπογραφεί εξουσιοδότηση στην Arboris Capital και να φέρει το συντομότερο πρόταση.

Η «SportDay» αναφέρει ότι θα έρθει ο εκτελεστικός διευθυντής Ρίτσαρντ Κάλουμπ ή και κάποιο ακόμα μέλος της εταιρείας για να συζητήσει με τον Γόντικα το χρονοδιάγραμμα για την έλευση χρηματοδότη και το πώς θα τρέξουν όλες οι διαδικασίες. Εκπρόσωποι της εταιρείας φέρονται να έχουν έρθει σε επαφή με κάποιους επενδυτές και εντός της εβδομάδας θα ενημερώσουν σχετικά τη διοίκηση του Παναθηναϊκού.

Keywords
Τυχαία Θέματα