Θρίλερ με νίκη της Μπάρτσα

00:57 30/9/2012 - Πηγή: AEK365

ΙΣΠΑΝΙΑ ΛΑ ΛΙΓΚΑ - 6η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΣΕΒΙΛΛΗ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ 2-3
ΓΗΠΕΔΟ: Σάντσεθ Πιθχουάν
Μετά απο ένα παιχνίδι θρίλερ η Μπαρτσελόνα πήρε τη νίκη στην Ανδαλουσία. Συγκεκριμένα αν και έχανε μέχρι το 89' απο την Σεβίλλη (2-1), τελικά γύρισε τούμπα το ματς με γκολ

των Φάμπρεγκας (89'), Βίγια (93') και πήρε ένα απίστευτο "τρίποντο", 2-3 τελικό σκορ! Η πρώην μεγάλη ευκαιρία του αγώνα ανηκε στην ομάδα του Τίτο Βιλανόβα όταν ο Πάλοπ είπε όχι σε πλασέ του Λιονέλ Μέσι στο 13'. Οι Ανδαλουσιανοι μετά το πρώτο τέταρτο ανέβασαν την απόδοση τους και ουσιαστικά στην πρώτη τους καλή φάση... σκόραραν! Συγκεκριμένα στο 26' ο Τροχόφσκι με αριστερό σουτ μέσα απο την περιοχή νίκησε τον Βίκτορ Βαλντές και έκανε το 1-0. Δέκα λεπτά αργότερα η Σεβίλλη θα μπορούσε να σκοράρει και πάλι αλλά ο Νεγρέδο δεν πλάσαρε σωστά. Με τον καλύτερο τρόπο για τους γηπεδούχους ξεκίνησε η επανάληψη. Στο 48' ο Νάβας πέρασε την κάθετη πάσα στον Νεγρέδο, εκείνος πέρασε εύκολα τον Σονγκ και με εξαιρερικό πλασέ έγραψε το 2-0. Η Μπάρτσα όμως δεν τα παράτησε. Ανέβασε απο εκεί και πέρα την απόδοση της και στο 53' με αριστερό σουτ του Φάμπρεγκας έξω απο την περιοχή έκανε το 2-1. Στο 60' η Μπαρτσελόνα έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Αλέξις Σάντσες να φέρει το ματς στα ίσια. Δώδεκα λεπτά αργότερα η Σεβίλλη έμεινε με δέκα ποδοσφαιριστές καθώς αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα ο Γκάρι Μεδέλ για χτύπημα στον Σεσκ Φάμπρεγκας. Στο 90' ο Σεσκ Φάμπρεγκας νίκησε τον Πάλοπ και έγραψε το 2-2. Η Μπαρτσελόνα όμως δεν είχε πει την τελευταία της λέξη και με γκολ του Βίγια στο 93' διαμόρφωσε το τελικό 3-2 και πήρε τη νίκη.
ΣΕΒΙΛΛΗ: Πάλοπ, Σισίνιο, Σπάχιτς, Μποτία, Ναβάρο, Μεδέλ, Ράκιτιτς (75' Κονγκόγκμπια), Τροχόφσκι (38' Μανού), Μαντούρο, Νάβας, Νεγρέδο (79' Λούνα).
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Βίκτορ Βαλντές, Ντάνιελ Άλβες (78' Βίγια), Σονγκ, Μασεράνο, Άλμπα, Μπουσκέτς (76' Τιάγκο), Τσάβι, Φάμπρεγκας, Πέδρο, Μέσι, Αλέξις Σάντσες (70' Τέγιο).

Keywords
Τυχαία Θέματα