Θρίλερ με την απαγωγή 25χρονου

12:07 18/10/2012 - Πηγή: AEK365

Θυμίζει σενάριο θρίλερ είναι όμως αληθινό και είναι η περιπέτεια που ζει εδώ και 2,5 μήνες μία οικογένεια από την Καλλιθέα!

Πρόκειται για την υπόθεση απαγωγής ενός 25χρονου, γιου μεγαλογιατρού ο οποίος απήχθη στις 5 Αυγούστου στο Π.Φάληρο και την Τρίτη η αστυνομία κατάφερε να εντοπίσει και να συλλάβει τους επτά δράστες που είχαν οργανώσει την αρπαγή του.

Ωστόσο ο νεαρός ακόμα αγνοείται...

Ο νεαρός, γιος μιας οφθαλμιάτρου (ο πατέρας του έχει πεθάνει), εξαφανίστηκε από τις 5 Αυγούστου,

όταν είχε κλείσει ραντεβού με αγνώστους στο Παλαιό Φάληρο, οι οποίοι τον απήγαγαν.
Οι απαγωγείς επικοινώνησαν με την μητέρα του και ζήτησαν ως λύτρα 500.000 ευρώ, προκειμένου να τον απελευθερώσουν. Μάλιστα έβαζαν και το νεαρό να της μιλά αφενός για να δει και εκείνη ότι το παιδί της ζει και αφετέρου για να της ασκηθεί πίεση για τα χρήματα.
Έπειτα από συνεννοήσεις, στις αρχές Οκτωβρίου, η μητέρα προσπάθησε να παραδώσει στους απαγωγείς 350.000 ευρώ που κατάφερε να συγκεντρώσει, όμως η ανταλλαγή εξελίχθηκε σε φιάσκο και οι απαγωγείς δεν απελευθέρωσαν τον απαχθέντα ούτε και κατάφεραν να αρπάξουν τα λύτρα. Σύμφωνα με πληροφορίες κατά τη διάρκεια αυτού του ραντεβού προσπάθησαν να απαγάγουν και την ίδια τη μητέρα, ευτυχώς όμως εκείνη είχε ενημερώσει την αστυνομία για τις κινήσεις της. Θεωρείται δε ότι αυτή η συνάντηση ήταν που αποκάλυψε πολλά στοιχεία για τους δράστες και οδήγησε τελικά στη σύλληψή τους.
Την επόμενη ημέρα η ΕΛΑΣ συνέλαβε επτά άτομα ως τους απαγωγείς, επικεφαλής των οποίων ήταν ένας 72χρονος, οικογενειακός φίλος της οικογένειας του απαχθέντος και πατέρας δύο αστυνομικών!
Σύμφωνα με πληροφορίες μάλιστα εκείνος είναι που πήρε τηλέφωνο την 25χρονο για συνάντηση στο Π. Φάληρο και γι αυτό κι εκείνος πήγε χωρίς να υποψιαστεί κάτι κακό.
Πάντως μόλις η μητέρα του νεαρού έμαθε ποιος ήταν ο ιθύνων νους της απαγωγής υπέστη μεγάλο σοκ. Είπε δε στους αστυνομικούς ότι γνώριζε πως ο 72χρονος είχε χρέη, αλλά δεν μπορούσε να φανταστεί πως θα έφτανε σε σημείο να κάνει εγκληματική πράξη.
Το ανησυχητικό της υπόθεσης είναι ότι ο 25χρονος παραμένει άφαντος και παρά τις προσπάθειες της ελληνικής αστυνομίας δεν έχει εντοπιστεί, αφού οι επτά απαγωγείς αρνούνται τα πάντα και ισχυρίζονται ότι δεν έχουν σχέση με την εξαφάνιση του νεαρού ούτε και γνωρίζουν πού βρίσκεται ο άντρας που έχει εξαφανιστεί από τις 5 Αυγούστου...
Οι έρευνες συνεχίζονται και δυστυχώς η αστυνομία δεν αποκλείει και το χειρότερο, οι δράστες δηλαδή να έχουν δολοφονήσει τον 25χρονο. Το μόνο βέβαιο είναι πως ο χρόνος που περνά, λειτουργεί εις βάρος του...

Keywords
Τυχαία Θέματα