Θρίλερ στο «Σεντ Ελία»

21:00 21/9/2013 - Πηγή: AEK365

SERIE A'- 4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΤΖΕΝΟΑ- ΛΙΒΟΡΝΟ: 0-0
Γήπεδο: Λουίτζι Φεράρις

Στο 0-0 κόλλησαν Τζένοα και Λιβόρνο σε ένα ματς με αρκετές φάσεις.

Στο 14ο λεπτό ο Γκαμπερίνι αστόχησε από ιδανική θέση, ενώ στο 25' ο Μπάρντι είπε όχι σε σουτ του Βρσάλικο. Στο 28' ο Περίν απέκρουσε σουτ του Λούκι και στην επαναφορά ο Εμεγκαρά έχασε το άχαστο. Στο αμέσως επόμενο λεπτό, ο Περίν είπε όχι σε σουτ του Εμεγκαρά.

Στο 48ο λεπτό η κεφαλιά του Παουλίνιο σταμάτησε στον Περίν, ενώ στο 54' ο κίπερ της Τζένοα είπε όχι σε σουτ του Ντάνκαν. Στο 57ο λεπτό τα πλασέ του Μπιοντίνι έφυγε λίγο

άουτ, ενώ στο 66' ο Μπάρντι απέκρουσε το σουτ του Ματουζαλέμ. Η Τζένοα άγγιξε το γκολ στο 76ο λεπτό καθώς ο Μαφρεντίνι είχε δοκάρι.

ΤΖΕΝΟΑ: Περίν, Γκαμπερίνι (88' Φετφατζίδης), Πορτανόβα, Μανφρεντίνι, Μπιοντίνι, Ματουζαλέμ (73' Στόιαν), Βρσάλικο, Λόντι (55' Κόφι), Αντονίνι, Τζιλαρντίνο, Καλαϊό.

ΛΙΒΟΡΝΟ: Μπάρντι, Κόντα, Ρινάουντο (87' Έμερσον), Κετσερίνι, Λούκι, Μπιαγκιάντι (26' Ντάνκαν), Σκιαταρέλα, Μπαγιέ, Γκρέκο, Παουλίνιο, Εμεγκαρά (69' Σλιγκάρντι).

ΚΑΛΙΑΡΙ- ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ: 2-2
Γήπεδο: Σεντ Ελία

Στο 2-2 έμειναν Κάλιαρι και Σαμπντόρια σε ένα ματς θρίλερ.

Μόλις στο πρώτο λεπτό, το σουτ του Ομπιάνγκ πέρασε λίγο άουτ ενώ στο την ίδια τύχη είχε και η προσπάθεια του Πινίγια στο 16'. Στο 25ο λεπτό, ο Πινίγια έδωσε όμορφα για τον Έκνταλ, που με ψύχραιμο πλασέ, άνοιξε το σκορ για την Κάλιαρι. Στο 36' ακυρώθηκε γκολ του Βζόλεκ, ενώ στο 61' ο Έκντελ αστόχησε από καλή θέση.

Στο 68ο λεπτό, το σουτ του Ναϊνγκολάν, κόντραρε και παραλίγο να μπερδέψει τον Ντα Κόστα, ενώ στο 74' ο κίπερ της Σαμπντόρια, πρόλαβε τον Πινίγια.

Η Σαμπντόρια έφερε στα ίσα το ματς στο 89ο λεπτό με τον Γκαμπιαντίνι μετά και από τραγικό λάθος του Αγκάτσι, ενώ στο 90+1', ο Κόντι με όμορφο φάουλ έκανε το 2-1 για την Κάλιαρι. Το τελικό 2-2 έγραψε 2 λεπτά μετά ο Ντε Σιλβέστρι.

ΚΑΛΙΑΡΙ: Αγκάτσι, Περικό, Ροσετίνι, Αστόρι, Μούρου, Έκνταλ, Κόντι, Ναϊνγκολάν, Κόσου (66' Ιμπραΐμι), Πινίγια, Σάου (71' Ιμπρμπό).

ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ: Ντα Κόστα, Γκασταλντέλο, Παλόμπο, Κόστα, Ντε Σιλβέστρι, Κρστίσιτς, Ομπιάνγκ, Μπιάρνασον (46' Σανσόνε), Γκαβάτσι (72' Μπαρίγια), Βζόλεκ (56' Πότσι), Γκαμπιαντίνι.

ΚΙΕΒΟ- ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ: 2-1
Γήπεδο: Μαρκ Αντόνιο Μπεντεγκόντι

Σημαντική νίκη για την Κιέβο, με 2-1 για την Ουντινέζε.

Πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό, ο Μπερναρντίνι έκανε τραγικό λάθος και ο Μαϊκοσουέλ άνοιξε το σκορ για την Ουντινέζε. Στο 7ο λεπτό ο Κελάβα είπε όχι σε σουτ του Ραντοβάνοβιτς, ενώ στο 12' η κεφαλιά του Μπεραρντίνι έξυσε το δοκάρι της Ουντινέζε. Τελικά στο επόμενο λεπτό, ο Πελισιέ με διαγώνιο σουτ από δεξιά, έκανε το 1-1, ενώ στο 15' και στο 16', η Κιέβο έχασε δύο ακόμη τεράστιες ευκαιρίες να πάρει προβάδισμα. Στο 20ο λεπτό, το σουτ του Λατσάρι από πλάγια θέση πέρασε μόλις άουτ, ενώ στο 72' το σουτ του Μπάστα, σταμάτησε στο δοκάρι του Πουτζιόνι.

ΚΙΕΒΟ: Πουτζιόνι, Μπερναρντίνι, Σέζαρ, Φρέι, Ντραμέ, Εστιγκαρίμπια, Ραντοβάνοβιτς, Ριγκόνι, Σέστου (75' Χετεμάι), Πελισιέ (86' Θερό), Παλόσκι (89' Μπεντιβόλιο).

ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ: Κελάβα, Ντανίλο, Ερτό, Μπούρμπνιτς (78' Ζιελίνσκι), Σίλβα, Άλαν, Μπαντού (64' Περέιρα), Λατσάρι (46' Ντι Νατάλε), Μπάστα, Μαϊκοσουέλ, Μουριέλ.

Keywords
Τυχαία Θέματα