Τιάγκο Σίλβα: Έχω και μια οικογένεια να θρέψω

13:32 7/9/2013 - Πηγή: AEK365

Τον δεύτερο χρόνο του στην Παρί Σεν Ζερμέν διανύει ο Τιάγκο Σίλβα και σε όσους ισχυρίζονται πως διάλεξε την γαλλική ομάδα για τα χρήματα, ο ίδιος απαντά πως γιατί να δεχτεί να παίξει με λιγότερα χρήματα από την στιγμή που, όπως είπε, έχει και μια οικογένεια που πρέπει να φροντίσει.

Σε δηλώσεις του στην βρετανική εφημερίδα GUARDIAN, ο Βραζιλιάνος αμυντικός τόνισε: "Πολλοί λένε ότι σκεφτόμουν μόνο τα χρήματα, αλλά ξεχνάνε ότι και εμείς έχουμε οικογένειες

να θρέψουμε. Γιατί να δεχτώ να βγάλω λιγότερα χρήματα; Γιατί θα πρέπει πάντα οι ποδοσφαιριστές να θυσιάζουν πάντα τον εαυτό τους;".
Πάντως στην συνέχεια ο Τιάγκο Σίλβα συμπλήρωσε για την Παρί Σεν Ζερμέν το εξής: "Η ομάδα μου προσέφερε μια νέα πρόκληση και βαδίζουμε στον σωστό δρόμο".
Το περασμένο καλοκαίρι ο Τιάγκο Σίλβα έφτασε πολύ κοντά στην Μπαρτσελόνα με τον ίδιο να δηλώνει: "Ήταν πολύ δύσκολο να πεις δυο φορές όχι στην Μπαρτσελόνα, θαύμαζα αυτή την ομάδα από μικρός και πάντα ευχόμουν να αγωνιστώ με την φανέλα της. Όμως η ζωή είναι γεμάτη δύσκολες αποφάσεις που πολλές φορές μπορεί να πάνε κόντρα στα όνειρα σου".

Keywords
Τυχαία Θέματα